2019 tavaszi divattrendek | Ruhák és kiegészítők

Alapvetően nincs problémám a téli hónapokkal, mert úgy vagyok vele, hogy mindegyiknek megvan a maga szépsége, de a mostani telet elég nehezen viselem, főleg, hogy az az igazán szép, télies idő elég kevésre sikeredett, szóval részemről nagyon várom már a tavaszt, a jobb időt, hogy végre elég legyen egy vékonyabb kabát vagy pulóver felülre…


A tavaszvárásom örömére pedig úgy gondoltam készítek egy bejegyzést Nektek arról, hogy az idei tavaszi szezonban mik lesznek divatosak, mik számítanak trendinek (hogy egy trendi szóval éljek ;)). Természetesen nem az összes divatirányzatot sűrítettem most össze, hiszen egyrészt próbáltam úgy válogatni, amik azért nekem is tetszenek, illetve olyasmiket, amik a lehető legtöbb embernek jól állhatnak.

A poszt megírásához egy webshop kínálatát vettem górcső alá, méghozzá a Manzara webshop-ét. (Azaz az összes ruha, amit mutatok ebben a posztban, náluk megvásárolható jelenleg.)

Ha nem ismernétek őket, pár szóban elmondanám, hogy maga a webáruház, szuperül van felépítve – ez számomra kiemelten fontos - ugyanis nagyon könnyű eligazodni a kategóriák között, és a jól működő szűrési beállításoknak köszönhetően, hamar meglelhetjük, amit szeretnénk a hatalmas kínálatban. A teljesség igénye nélkül a bikiniktől fehérneműktől kezdve, koktélruhákon, sőt kiegészítőkön át a pulóverekig, nadrágokig, kabátokig is találunk darabokat. Ami még pozitívum, hogy a konfekcióméreten túl a plus size mérettel rendelkezők is bukkanhatnak náluk különlegességekre.

No, de kanyarodjunk vissza a poszt témájához, azaz, hogy mit hoz nekünk a divat az idei tavaszra. A színek közül egyet emelnék ki, és ez talán az egyik legjobb hír, hogy a tavaszi szezonban (sőt a nyáriban is) a bézs szín rendkívül divatos lesz!
A bézs hatalmas előnye, hogy nagyon sok árnyalata létezik, ezért mindenki megtalálja, ami neki jól áll, és mivel alapvetően egy semleges tónusról beszélünk, ezért kombinálni is könnyű más színekkel, sőt, akár többféle bézs tónust is kombinálhatunk egymással!

Különböző bézs tónusú pulóverek (Manzara)

Aztán nagyon trendik lesznek a különböző minták: geometrikus, pöttyös, virágos, állatos, batikolt… sőt akár ezek keveredése is.

Virágos alkalmi ruhák (Manzara)

Csíkos felsők (Manzara)

Bohókás, mintás blúzok (Manzara)

Divatos ruhatípus? Overallok! Tudom, sokan nem kedvelik, amiatt, hogy bizonyos helyzetekben, pl mosdóban kényelmetlenséget okoz, hogy ki kell hámozni magunkat belőle felül teljesen, de nézzük azért a pozitívumokat is: Csodaszép sziluettet varázsolnak, rendkívül sikkesen mutatnak, és hogy a praktikus erényét is idehozzam, nem kell gondolkozni, hogy mit mivel passzintsunk össze, ugyanis itt egyben megvagyunk a felsővel és az alsóval is.

Overallok többféle stílusban (Manzara)

Kiegészítőket tekintve, a nagyobb méretű táskák mellett a kisebbek is menőnek számítanak, az egyszerűbb színekben pompázóak mellett a mintás darabok is, sőt maradnak a cuki kis díszek is, mint pl. a rojtok.

Táskák (Manzara)


Nos, remélem tudtam egy kis segítséget nyújtani Nektek a tavaszi divattal kapcsolatban! Ha kérdésetek lenne, várom őket akár itt hozzászólásban, akár e-mailben, ahogy kényelmesebb. :)

/A cikk a Manzarával együttműködve jött létre./

Megjegyzések