Florette Journal, avagy egy igazán nőies, pontrácsos napló

Gondoltam - mivel tudom jól, hogy sokan vagyunk Bullet Journal rajongók - megmutatom egy gyors posztban az egyik legújabb szerzeményem, ami nem más, mint a Dolce Blocco ponthálós vagy pontrácsos (kinek hogy' tetszik jobban) notesze. Lefotóztam kívül-belül, hogy meg tudjátok nézni.

Balról jobbra: Lace Couture - SECRET Calendar, Gentle Roses - SECRET Planner, Royal Garden - Florette Journal - pontrácsos notesz

Én valószínűleg nem klasszikus BuJo-nak fogom használni, hanem a munkáimhoz fogom használni, ami számomra ugyanolyan fontos, hiszen nagyon sok írni/terveznivalóm van általában. A lapok egészen vastagnak mondhatóak, jó minőségűek, a külleme pedig szerintem magáért beszél, nagyon szép. Van benne egy db fehér jelölő szalag, zárógumis, hátul boríték, belül tartalomjegyzéknek hely, számozott... Nekem ebben a színben tetszett legjobban, de van belőle más színösszeállítású is. Innen származik az én szépségem >>> http://www.dolceblocco.shop.hu(De úgy hallottam, hogy már Müllerekben is kapható.)Köszönöm a Dolce Blocco csapatának, hogy megleptek ezekkel a csodaszép darabokkal. 

Megjegyzések