FOREO Luna Mini 2

Sziasztok! A mai posztban a legújabb arcápoló kis kütyümet, a FOREO Luna Mini 2 szonikus arctisztítót szeretném bemutatni Nektek.


Összesen 8 állítható fokozat található rajta, és a készülék két oldalán különböző erősségű/sűrűségű sörtéket találunk.


Szuper hír, hogy minden bőrtípusra ajánlják (nekem zsírosodásra hajlamos a T-zónában, és itt pattanásokra is, szóval eléggé problémásnak számít, ezért különösen örültem neki). Hipoallergén, testbiztos és nem porózus szilikon a borítása, amely könnyen tisztítható és megakadályozza a baktériumok lerakódását, azt gondolom ez fontos infó lehet az érzékenyebb bőrűek számára is. A termék teljesen vízálló, számomra ez is hatalmas piros pontot ért.


Lunácska (igen, így "szólítom" :D) USB csatlakozón keresztül tölthető, és csupán 6 havonta igényel elvileg teljes feltöltést. Ezt egyelőre sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom, ugyanis azóta még nincs velem. :) De mindenképp update-elem a posztot, amikor töltenem kell. :)


Az első benyomásaim:
Nem túlzás, hogy már az 1. használat után észrevettem a változást, sokkal tisztábbnak láttam az arcom, és élettel telibbnek is. Legtöbbször egy géles arclemosóval szoktam egyébként használni. Imádom benne, hogy nagyon könnyen, gyorsan, és nem mellesleg 100%-osan  megtisztítható.
Hamarosan megmutatom videóban is, hogy hogyan használom, azt hiszem az többet fog érni ezer szónál is, szóval stay tuned... ;)

A terméket a Douglas-ból tudjátok megvásárolni, többféle csodaszép színben (az enyém a Pearl Pink árnyalat) elérhető ->  FOREO Luna Mini 2 

UPDATE: Elkészült a videó! :)


*A terméket a Foreo biztosította tesztelésre, de ez semmiben nem befolyásolta a véleményem. 

Megjegyzések