"Halott menyasszony" Smink - Háttérinfókkal | Videó


Sziasztok! Ismét itt vagyok egy extrém sminkkel, hiszen tudjátok rólam, hogy a teljes átalakulások szerelmese (is) vagyok, szóval sokáig nem bírom enélkül... :)


A mostani alkalommal az egyik kedvenc Tim Burton animációs filmem karakterének "bőrébe bújtam", ami nem más, mint a "Corpse Bride", azaz magyarul "A halott menyasszony" Emily-jét alkottam meg sminkkel, és némi kiegészítővel önmagamon.

Ha nem ismernétek a filmet, íme egy rövid ízelítő a tartalomból, amit a port.hu oldaláról másolok át Nektek: "Egy kis faluban, valamikor a 19. század derekán két család a gyermekeik esküvőjére készül. Mindenki boldog, a két házasulandó fiatalt kivéve. Victor és Victoria az esküvő előestéjén találkoznak először. A menyegzőpróbán Victor belezavarodik a házassági eskü szövegébe, az erdőbe megy gyakorolni a szöveget. Végül annyira belejön a szerepébe, hogy egy öreg fa gyökerére húzza a jegygyűrűt. A gyökér azonban nem az, aminek látszik. Victor akaratán kívül eljegyezte magát a Halott Menyasszonnyal, akinek szíve régóta megszűnt dobogni, ám szüntelenül keresi az igaz szerelmet és a társat, aki megosztja vele örök nyugodalmát." 
Mindenképpen ajánlom megnézésre, ugyanis a morbidsága ellenére nagyon jó film, egyben vicces is és szomorú is, viszont mindenképpen tanulságos.

No, de rátérve a sminkre: 

Maga a smink most egy, számomra új technikai környezetben készült, ugyanis beszereztünk fekete háttérrendszert, tehát az egész videó fekete háttér előtt lett rögzítve. (Ugye, eddig mindig csak az elkészült sminkkel ültem be az esetlegesen fekete vagy épp zöld háttér elé.) Így viszont már a smink készítése közben látható az az illúzió, ahogy a fekete arcfesték hatására tűnik el a testem egy része.
/pontosabban születésnapomra kaptam a Szerelmemtől :)/ egy
Ennek az eltűnésnek a háttéren kívül alapvető feltétele a jó minőségű, magasan pigmentélt arcfestékek használata.
Ehhez a sminkhez 2 márka festékeit használtam fel, név szerint ezek a DiamondFX és a Superstar. 

Mindkét arcfestéket a Csillámvilág webshopjából szereztem be - egy szó, mint száz, ha profi arcfesték, és ecset forrást kerestek, őket jó szívvel javaslom.
A DiamondFX nem volt újdonság számomra, ugyanis már régebbi extrém sminkeknél is használtam őket, és nagyon meg voltam elégedve mindig az eredménnyel, ilyen volt pl. a Trónok harcás White Walker sminkem is.

DiamondFX (fehér  és fekete) arcfesték: Gyönyörű, matt, vízbázisú színek, annyira pigmentáltak, hogy játszi könnyedséggel fedik el a bőrt, nem okoztak semmiféle irritációt.
Elérhetőségük: https://goo.gl/5X6rN9
(Ezek nem affiliate linkek, azaz nem származik bevételem a kattintásotokból.)
Superstar (világoskék) arcfesték: Szintén egy nagyon magas pigmentáltságú, vízbázisú festékről van szó, ami szintén nem irritálta a bőröm, ráadásul gyönyörűen keverhető, én fehérrel vegyítettem, hogy kicsit világosítsak rajta. Ez a márka számomra új volt, most használtam először, de rendkívül elégedett vagyok vele. Csodás színskála kapható belőle, biztosan fogok még használni belőle más színeket is.
(Igazság szerint van belőle egy barna és egy rózsaszín színem is, amik szintén ugyanilyen jó tulajdonságokkal bírnak, ugyanis muszáj volt kipróbálnom őket kicsit, annyira kíváncsi voltam rájuk.)
Elérhetőség: https://goo.gl/vN2a7H

Sokan kérdezitek, hogy "Úristen, hogy mosod le magadról?!"
Nos, nagyon egyszerűen, ezek a termékek ugye bár megszáradnak, tehát nem kenődnek össze-vissza, viszont mivel vízbázisúak, ezért ahogy letusolok, gyönyörűen lemosható a bőrről, ahogy a smink is.


Természetesen én arcfestékeken kívül minden esetben használok sminkeket is, ez most sem volt másképp. Összeszedtem Nektek a teljes termékskálát, hogy miket használtam pontosan, ugyanis mindig kíváncsiak vagytok a listára. :)
- DiamondFX arcfesték - White
- DiamondFX arcfesték - Black
- Superstar arcfesték - Light Blue
- NYX HD Finishing púder - Translucent
- NYX Wonder Pencil - Medium
- NYX
In Your Element Shadow szemfesték paletta - Wind 
- NYX Ultimate szemfesték paletta - Smokey & Highlight
- NYX Ultimate szemfesték paletta - Brights
- NYX Primal Colors - Hot Black
- NYX ajakceruza - Disco Rage
- NYX Liquid Suede folyékony ajakrúzs - Pink Lust

Egy kis érdekesség még. Eszembe jutott, hogy van már nekem virágkoszorús fotóm, és vicces lenne egymás mellé tenni a kettőt. Szinte hihetetlen, hogy mindkettő én vagyok. :)


Plusz egy kis kulisszatitok, csak itt, csak most, csak Nektek. :)

Ha ismerősnek tűnnek a szürke virágok, amiből a csokrom áll, illetve a fejemen levő koszorú, az nem véletlen, ugyanis a tavalyi NYX Face Awards TOP 20 Természet Istene szoborsminkemnél használt művirág koszorút szedtem szét, és készítettem el belőle ezeket. :)

...és végül a CORPSE BRIDE - HALOTT MENYASSZONY sminkvideó, jó szórakozást hozzá! :)Infó: Az arcfestékeket a Csillámvilágtól kaptam a videó elkészítéséhez, de ez semmiben nem befolyásolta a véleményem, ugyanis ahogy írtam is, én már régebben is használtam pl. DiamondFX festékeket, amiket magánszemélyként tőlük vásároltam meg.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.