KIPRÓBÁLTAM | ILLATOS KÉSZÜLŐDÉS VALENTIN-NAPRA MARK-KAL


Kávé... ahogy kimondom a szót, máris érzem az isteni illatát az orromban, a kávézás szerelemeseként számomra a napindításaim szeánsza. :)
Ezért kétségkívül nem túlzok, ha azt mondom, azonnal felkeltette a figyelmem a MARK, akik természetes kávés bőrradírokkal kényeztetnek Bennünket. De nem ám akármilyen bőrradírok, csodásabbnál csodásabb kompozíciókban elérhetőek számunkra, úgy, mint (a teljesség igénye nélkül): kókuszos, csokoládés, citrusos vagy akár görögdinnyés verzió is létezik.


Én egy karácsonyi csomagot próbáltam ki, amiben megtalálható volt az arcra és testre is egyaránt alkalmazható MARK csokoládés-narancsos bőrradírja, egy organikus Neroli arcvíz illetve egy pár cuki zokni is.


A bőrradír hátoldalán egy kis bemutatkozást, és használati instrukciókat is találunk. Ahogy írtam, az én csomagom egy csokis-narancsos verzió, de összességében mindegyik MARK bőrradírról elmondható, hogy minőségi, természetes összetevőket használnak tartósítószerek, festékanyagok és állati eredetű alapanyagok nélkül, illetve nem tesztelnek állatokon összetevőket és termékeket sem. 

A radírt rejtő tasakot kibontva (ami egyébként vízálló, de ennek ellenére oda kell figyelni arra, hogy magába a csomagolásba ne jusson víz!) azonnal megcsapta az orrom a csodás illat, mintha valami isteni gyümölcsös, csokis sütemény, a frissen kibontott kávés zacskó, és a reggeli, éppen lefőtt kávém mámorító illatát zárták volna a csomagba!


Maga a kávé, magas koffein tartalmú Robusta kávé, amely serkenti a vérkeringést, segít megszabadítani méreganyagoktól. Emellett ugye a radírozásnak hála búcsút inthetünk a bőrünkön éktelenkedő elhalt hámsejteknek is.

A használata rendkívül egyszerű: a bevizezett bőrre kell felvinni, körkörös, masszírozó mozdulatokkal (elég belőle csupán egy marokkal), és finoman bedörzsöljük a problémás területeket. Majd 5 perc után vízzel leöblítjük.

A zokni pedig abban az esetben (is) hasznos, ha a lábunkat szeretnénk külön egy kellemes lábfürdő után leradírozni. Majd utána belebújhatunk a puha zokniba. Nincs kiábrándítóbb a csúnya, kiszáradt lábaknál, ne feledkezzünk el hát róluk. :)

A bőrradíron és a zoknin kívül lapult még a csomagban egy organikus MARK Neroli arcvíz is. Ez egy 100%-ban természetes víz, mely narancsvirágból készült.


Hatásai többek között, hogy kíméletesen tisztítja a bőrt, anélkül, hogy kiszárítaná, emellett regeneráló hatású, frissességet és ragyogást kölcsönöz, ráadásul minden bőrtípusra ajánlják. Használhatjuk arctisztításra, a bőr, akár napközbeni, felfrissítésére, sőt akár hajtonikként is, ugyanis a hajkoronánkat is erősíti. Hát mi hangzik szuperül, ha ez nem? :)
Összetevői: Citrus Aurantium Amara Flower Water (minősített szerves összetevő) 

Érzékenyebb bőrűeknek (is) jó hír: nem tartalmaz alkoholt és más adalékanyagokat sem. Bővebben a termék adatlapján olvashattok róla. 

A szerelmesek ünnepéhez közeledve összeállítottak Valentin-szetteket is, érdemes megkukkantani a markscrub.hu oldalán őket, hiszen akár szuper ajándékok is válhatnak belőlük: akár párunkat lepnénk meg vele, akár önmagunkat. ;)


A csomagot tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményem.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.