KIPRÓBÁLTAM | HAIRWONDER


Tudjátok rólam, hogy szeretek új, izgalmas termékeket kipróbálni, külön öröm az, amikor ráadásul egy számomra vadonatúj márka termékeivel tehetek próbát. A HairWonder pedig abszolút új a hajápolási repertoáromban, és én szeretném, ha Ti is megismernétek őket kicsit közelebbről, ugyanis, - lelövöm a poént - érdemes.


A márka…
 
A holland márka immár 1985 óta dolgozik a lehető legtermészetesebb, ugyanakkor hatékony hajápoló termékek fejlesztésén, hazánkban a Diéta Life Market a kizárólagos forgalmazója. Többféle termékcsalád létrehozásával igyekeznek lefedni a különféle igényeket. Izgalmas információ, hogy a HairWonder az első és egyetlen hajápoló márka, melynél valamennyi termék legalább 8-féle, tanúsítottan biogazdálkodásból származó összetevővel gazdagított.

Mivel én próbálok tudatosabban vásárolni az utóbbi időben, keresem a minél természetközelibb termékeket, ezért számomra hatalmas pozitívum volt, amikor elolvastam, hogy az összetevőket rovarirtó és növényvédő szerek felhasználása nélkül termesztik, illetve, hogy tevékenységük során kizárólag fenntarthatóan kezelt erdőkből származó papírt és kartont használnak fel, melyeken megtalálható a független FSC tanúsítvány. Emellett a Hairwonder termékek parabénmentesek, illetve nem tesztelték őket állatokon sem.

Kipróbáltam…

A karácsonyi időszak közeledtével 4 ajándékcsomagot állítottak össze: HAJDÚSÍTÓ, BIO, REGENERÁLÓ illetve FESTETT HAJRA való verziókban. Én a dúsító verziót szerettem volna kipróbálni elsőként, ugyanis nagyon hosszú, vékonyabb szálú hajam van, és a lelapulás nálam sajnos abszolút játszik, ezáltal sokkal hamarabb zsírosodik is a hajam a töveknél.A csomag egy 200 ml-es Hajdúsító sampont és egy 150 ml-es Folyékony hajdúsító spray-t tartalmaz.


A sampon leírása szerint gyengéd tisztító sampon, ami vékonyszálú hajra lett kifejlesztve, a megfelelő volumenért és élettel teli hajért. Megerősíti a hajszálakat, kondicionál, tartást és magas fényt biztosít.

Amit tapasztaltam: kellemes illatú, géles állagú termék, ami használat közben megfelelően felhabzik, szerencsére azért nem túlzottan, ugyanis azt nem annyira kedvelem.


A hajdúsító szintén speciálisan a vékonyszálú haj igényeire lett kifejlesztve, méghozzá azzal a céllal, hogy helyreállítsa a hajat és volumennel, élettel töltse meg azt. Törölközőszáraz hajra kell fújni, majd szokásos módon szárítani, formázni a frizurát.

A termékek használatával kapcsolatban, a kellemes illaton túl, valóban észrevehető a különbség, valahogy többnek látom a hajam, és már pár ismerős is megdicsért, hogy milyen jó a frizurám, mit csináltam vele. :)
Ami pozitívumot még hozott, az az, hogy mivel kevésbé lapul a hajam, illetve nem olyan gyorsan, mint szokott, az az, hogy így tovább kihúzom a következő mosásig, mert nem zsírosodik be olyan könnyen.

Kíváncsian várom a hosszabb távú tapasztalataim, ezért mindenképp tovább használom, és természetesen Nektek is beszámolok majd róla!

Megjegyzések