HAZAI BLACK FRIDAY | A LEGJOBB AJÁNLATOK CSOKORBA SZEDVE


Hazánkban 2013. novemberében volt az első Black Friday, azaz Fekete Péntek, amikor is a nagy áruházláncok csábító kedvezményekkel várták akciókra éhes vásárlóközönségüket. Ez a nap, 1966 óta a hálaadást követő péntek elnevezése az USA-ban, amely ott a karácsonyi shopping-őrület, azaz a bevásárlási szezon kezdete.

Összeszedtem pár izgalmas, hazai BF ajánlatot, szemezgessétek bátran. :)

Euronics

Kapásból itt van az Euronics, akik nem is egy hanem, mindjárt több napos akcióval várnak minket, hiszen november 20 és 26 között zuhannak az árak, online illetve az üzletekben is. Szerintem a kínálatot nem kell bemutatni, háztartási kis és nagygépek, telefonok, tévék....de sokféle szépségápolási készülék közül is válogathatunk.

EMAG

Az EMAG november 24-én tartja a maga fekete pénteki shopping napját, és ígéretük szerint idén is a "legjobb akciókkal, hatalmas kedvezményekkel és meglepetésekkel" készülnek.

Praktiker

Felújítás, lakberendezés, kertszépítés...? Tuti, hogy beugrik a Praktiker! Az Euronics-hez hasonlóan, szintén az áruházakban illetve online is várják a vásárlókat, több, mint 7000 kedvezményes árú termékkel készülnek! Sőt a Black Friday napján megvsárolt termékeket az áruház 30 kilométeres körzetében ingyenesen szállítják házhoz (viszont már most felhívják figyelmünket, hogy a kiszállítás ideje a szokásostól eltérően hosszabb lehet).

Beliani

Ha már lakberendezés, muszáj megemlítenem a Beliani oldalát, ahol csodaszép felső kategóriás bútorokat kínálnak elérhető áron. Többek között kerti bútorok, étkező asztalok, jacuzzik, ágyak, kanapék, székek és lámpák is megtalálhatóak. A Black Friday akció náluk is játszik, méghozzá "2-t fizet, 3-at vihet", a legolcsóbb terméket ajándékba adják november 27-ig! Kuponkód: 3F2HU

Notino

A Notino-nál szintén több napon át tartó shopping-ünnepet találunk, ugyanis az akció 2017.11.20-tól 11.26-ig érvényes náluk. Parfümök, különféle szépségápolási termékek... Érdemes szétnézni, akár szuper karácsonyi ajándékokra is lelhetünk náluk!

Rossmann Online Drogéria

Egyelőre még nagyon titokzatos a Rossmann, ugyanis még csupán annyit találtam, hogy november 24-én  33 - 50 - 40 %-os akciókra számíthatnak az online felületükön vásárlók.

Müller Drogéria

Ha a drogériák szerelmesei vagytok, viszont az online vásárlás hívei kevésbé, akkor a Müller lesz a Ti helyetek, ahol most pénteken 20%-os kedvezmény vehető igénybe minden termékre*!
(* A kedvezmény a vásárlás végösszegéből, a kasszánál kerül levonásra. Könyvekre és ajándékkártyákra nem érvényes, továbbá nem vonható össze a kuponfüzetek ajánlataival.)

H&M

A H&M-nél már folyik a Black Friday hét, érdemes bekukkantani, ha ruha, cipő vagy valamilyen kiegészítő vásárláson töritek a fejeteket, ugyanis ha jól láttam, akár - 40% kedvezménnyel is hozzá lehet a kijelölt darabokhoz jutni.
+ Jó hír, hogy a Home részleg is benne van Black Friday ajánlatukban.

Nézz vissza később is, ugyanis ha még találok szuper akciókat, feltétlen kiegészítem vele a posztot!


Megjegyzések