MUSTÁRSÁRGA SZERELEM | FALL OUTFITS


A mustársárga egy olyan szín, a mohazölddel egyetemben, amit pár évvel ezelőtt még erővel sem lehetett volna rám húzni. Egyszerűen nem értettem, mit lehet ezeken a "csúnya" színeken szeretni. Ahogy viszont eljött az idei őszi szezon, valami átkapcsolt bennem, ugyanis egyszer csak tudatosan elkezdtem keresni ezeket a tónusokat, és hetekig kutakodtam, hogy beszerezzek én is a ruhatáramba egy ilyen színű darabot (leginkább pulcsit).


Végül az H&M-ben mosolygott rám a szerencse, és sikerült beszereznem ezt a gyönyörűséges mustársárga pulóvert. Ha nem lenne elég ez a különleges szín önmagában, még megfejelték egy kis aranyszállal is, így kimondottan alkalmi jellegűvé vált tőle, ráadásul érdekes, puffos ujjat is kapott, ami még inkább különlegessé teszi ezt a darabot. Hatalmas szerelem lett ez az árnyalat és ez a fazon:


Mutatok még pár szettet ezzel a színnel, amit a Pinterest-ről gyűjtöttem össze magamnak inspirációként, de most megosztom Veletek is. :)
forrás  Ékszerek tekintetében az én szettjeimben leginkább az arany színek dominálnak, főleg a rózsaarany. Tökéletesen passzol ehhez a tónushoz a Charmoni nyakláncom, a rosegold Fossil Stella órám, és a legújabb Fossil órám (ES4216), ami ugyancsak egy izgalmas színkombinációban készült, ugyanis maga az óraszerkezet ezüst, de ahogy láthatjátok, a mutatók és a számok arany színűek. A szíj pedig hófehér bőr.
Egyszóval csodás, és elegáns darab, ami szinte mindenhez passzol.


Az én szépségem egyébként a proKarorak.hu oldaláról származik, ahol, ahogy látom egészen sűrűn vannak akciók, ahogy pl. most is.

Fossil ES4216 (saját fotó)

Hatalmas kedvencem ez az összeállítás: Fekete, skinny fazonú nadrág, magassarkú fekete bokacsizma, mustár pulcsi, és ez a Fossil szépség.

Nektek van kedvenc, kimondottan őszi színetek?

Megjegyzések