#FACEAWARDSHU 2017 | TOP 10 VÍZALATTI TEREMTMÉNYEK


Mivel már mindenhol kiörvendeztem magam, minden egyes social media felületemen, ezért már biztosan értesülhettetek róla, hogy sikeresen továbbjutottam az idei Face Awards-on, így megmérettethetem magam a TOP 10 mezőnyben is! Nagyon-nagyon hálás vagyok Nektek, szavazóknak, hogy támogattok szavazataitokkal, kedves üzeneteitekkel, hozzászólásaitokkal, és nagyon köszönöm természetesen a zsűrinek, akik ismételten továbbjuttattak, így elkészíthettem a középdöntős sminket is! <3


Továbbjutottam, kiderült mi az új téma...


Amikor megtudtam, hogy továbbjutottam, és ki is derült, hogy mi lesz a témánk: Vízalatti teremtmények, természetesen mint múltkor is, miután örömömben alaposan kivisítottam magam, azonnal elkezdtek csattogni a kis fogaskerekek a fejemben. :) Mindig azon jár az eszem, persze azon túl, hogy mit készítsek a kihívásra, hogy kicsit különlegesebb témát válasszak, ne legyen túl evidens. Nem tudom miért...ez a mániám, hogy kicsit meglepjek mindenkit, remélem sikerült... :) Relatív egész hamar beugrott a Loch Ness-i szörny, már csak egy kis sztorit kellett hozzá kitalálnom, no meg, hogy hogyan is nézzen ez ki sminkben.

TOP 10 unboxing...

Szerencsére most sem kellett sokat várni, nagyon hamar megérkezett a dobozkám, telis-tele szebbnél szebb termékekkel. Most is volt rengeteg NYX sminktermék, L'Oréal Colorista, REDKEN és Keihl's termékek is.A hajam végét a L'Oréal Colorista Hot Pink spray-vel színeztem be. :)Ha még nem láttad volna a videót, katt >>> https://www.youtube.com/watch?v=MBBp04W7B5k

A TOP 10-es "Vízalatti teremtmények" sminkem... irány a misztikus Loch Ness!

Ahogy feljebb írtam, egész hamar jött az ötlet, hogy Loch Ness-i szörny... nade, mit, hogyan, miért... :D Ilyenkor általában, ha nagyon ki kell kapcsolnom az agyam, akkor feldobok egy arcmaszkot, és elvonulok egy fél órára a lesötétített szobába. Most is így tettem, hogy ne érjen semmi más inger, csak ezen gondolkoztam. Aztán be is ugrott a sztori: ...A Loch Ness-i szörny legendája évszázadok óta kering. Senki nem tudja biztosan, létezik-e. Dinoszaurusz, óriáskígyó, sárkány... vagy boszorkány, aki kedve szerint váltogatja alakját...? Innen már nem volt megállás, tudtam, hogy egy félig hüllő, félig ember alak lesz a nyerő az én Loch Ness-i szörnyemnek. 

...és a végeredmény:


Az elkészítés lépéseiről most sem írnék, hiszen arról szól a videó, de annyit azért elmondanék, mert tényleg nagyon sokan kérdeztétek, hogy igen, ez a smink elég sokáig tartott. :) Ahogy látszik is a videóban, minden pikkelyt egyesével, szabadkézzel festettem fel. Ha eddig nem gondolta volna valaki, hogy nekem tényleg ez a legnagyobb szenvedélyem, szerintem most meggyőztem. :D  Egyébként az egész sminkforgatás nagyjából 8 óra volt.  Utána persze még jött a vágás, szerkesztés, narrálás, termékekről külön felvételek készítése, zene, indexkép...stb. De ismertek, imádom ezt.  :)

A videót a smink elkészítéséről itt találjátok: https://www.youtube.com/watch?v=87Drzgr5bug

A használt termékek...

A terméklistát most is beszúrom ide is, de természetesen a videó alatt is megtaláljátok, illetve magában a videóban is, ugyanis mindenről szúrtam be oda is képet, mielőtt láttátok volna használt közben.
Többen is írtátok, hogy mennyire örültök a pontos terméklistának, nos én meg annak örülök, hogy hasznosnak találjátok ezt. :)


Használt termékek:

-NYX First Base Primer Spray - 01 (sminkbázis)
-NYX HD Finishing Powder - 01 Translucent (áttetsző, fixáló púder)
-NYX Pro Beauty Wedges (sminkszivacsok)
-NYX Highlight & Contour Pro Palette - 01 (kontúr paletta)
alsó sor 1. szín (05 Tan)
alsó sor 2. szín (06 Toffee)
alsó sor 3. szín (07 Sculpt)
alsó sor 4. szín (08 Hollow)
-NYX Primal Colors - Hot Green 08 (zöld préselt pigment/szemhéjpúder)
-NYX Extreme Shine Eyeliner - 05 Golden Olive (olívazöldes-barnás szemceruza)
-NYX Extreme Shine Eyeliner - 07 Jet Black (fekete szemceruza)
-NYX Hot Single - 54 Dank Humide (zöld szemhéjpúder)
-NYX Ultimate Shadow Palette - 04 Brights (színes paletta)
alsó sor 1. szín (zöld)
alsó sor 2. szín (zöldessárga)
alsó sor 4. szín (citromsárga)
-NYX Full Throttle Shadow Stick - 04 Dangerously (sárga, krémes ceruza)
-NYX Extreme Shine Eyeliner - 04 Pure White (fehér szemceruza)
-NYX Jumbo Eye Pencil - 601 Black Bean (fekete szemceruza)
-NYX White Liquid Liner - 01 White (fehér tus: ecsetre kentem, és úgy vittem fel, a hüllőbőr készítésekor)
-NYX Jumbo Eye Pencil - 602 Dark Brown (sötétbarna szemceruza)
-NYX Double Stacked Mascara - 01 (fekete szempillaspirál)
-NYX Super Fat Eye Marker - Carbon Black (fekete, filces szemhéjtus)
-NYX Macaron Lippie - 12 Chambord (fekete ajakrúzs)

Végezetül pedig, ismét kérem a segítségeteket, ha tetszik, amit alkottam, kérlek szavazzatok rám, hogy továbbjuthassak, és a döntőben is megmutathassam, hogy mit tudok. Köszönök szépen minden egyes eddigi és ezutáni szavazatot is! Ezen a linken találjátok a szavazást: http://faceawards.nyxcosmetics.hu/videok
Egészen június 3. (szombat) éjfélig lehet szavazni naponta!

A versenyről és magáról a NYX márkáról pedig friss infók ezeken az oldalakon:
Facebook: NYX Professional Makeup Hungary
Instagram: nyxcosmetics_hu

Megjegyzések