MAYBELLINE ÚJDONSÁGOK | 2017. TAVASZ


Nemrég a Maybelline bloggertalálkozóján megismerkedhettünk a márka legújabb termékeivel, és az aktuális sminktrendekkel is. A most divatos sminkek világába a Maybelline új sminkmestere Fazekas Ricsi (@ricsesz) kalauzolt el minket.
Ebben a posztban megmutatom Nektek, hogy milyen újdonságokra számíthattok az üzletek polcain.


Ha igazán lenyűgöző tekintetre vágysz, akkor a Push Up Angel szempillaspirált Neked találták ki! Én már a kefe formájából láttam, hogy ez nagyon tuti kis darab lesz, sőt a találkozón Iszak Eszti (aki egyébként a Maybelline hazai nagykövete lett) is mesélte, hogy mennyire megszerette ezt a szempillaspirált, tehát igencsak izgatottan vártam a próbát vele, és szerencsére nem kellett csalódnom: ívelt, gyönyörűen szétválasztott, hatalmas pillákat tudtam vele varázsolni, elképesztő!


A Brow Precise szemöldökzselé is rendkívüli darabnak ígérkezett már a bemutatója alapján is, ugyanis  képzeljétek, kis rostszálacskákat is tartalmaz, ezért nem csupán formáz és dúsít, hanem fel is tölti a szemöldököt, már-már azt mondhatjuk, hogy tubusba csomagolt szemöldökről beszélünk. :) 
A szemöldök-mániának még nincs vége! Képzeljétek, egy külön szemöldök highlighter is debültált azért, hogy még tökéletesebb, kiemeltebb lehessen a szemöldökünk. A Brow Precise highlighter formája úgy lett kialakítva, hogy nagyon egyszerűen hozzáférhessünk vele a szemöldökcsontunkhoz, és precízen vihessük fel az oda szánt terméket.


A tökéletes arcbőrről sem feledkeztek el, érkezik a Fit me! korrektorok mellé a Fit me! alapozó is, ami olajosabb bőrűek számára jelentheti a megoldást póruscsökkentő és matt hatása miatt.


S végül, de nem utolsósorban, egy drogériás viszonylatban, nagyon különleges termék is érkezik, méghozzá a Mastercomb korrektorpaletta személyében. A bőrtónus semlegesítése, a bőrhibák és a szemek alatti sötét karikák elfedése, az arc kiemelése...ezekre mind-mind megoldást nyújthat ez a kis összeállítás. Ráadásul nem csupán egy verzióban érkezett hozzánk, van egy másik típusa is, így mindenki ki tudja választani az igényeinek megfelelőbbet.


Illetve, ami a képekről nálam hiányzik, de szintén új terméke a márkának, az a The Colossal Big Shot szempillaspirál, ami nevéből adódóan a The Colossal "spirálcsalád" tagja.  Krémmániás adatlapja: ITT.

Természetesen videóban is lesz róluk szó, szóval, ha nem szeretnél lemaradni akkor iratkozz fel gyorsan a Youtube csatornámra! :) > > > youtube.com/c/VicTorieVlog

+ egy jó hír így a végére: Hamarosan indul egy újabb játék - persze, csak ha van hozzá kedvetek? ;) - amiben egy Maybelline újdonságokból összeállított csomagocskát lehet majd nyerni. Remélem örültök neki, nemsokára érkeznek a részletek! :)

Megjegyzések