BRONX COLORS BLOGGER NAGYKÖVETSÉG | PÁR KEDVENC TERMÉK


Még tavaly év végén osztottam meg Veletek Facebook-on a jó hírt, hogy a márka blogger nagykövete lehetek. Ez abból is áll, hogy kipróbálom a márka termékeit, így aztán Nektek is be tudom őket közelebbről mutatni. A Bronx Colors egy svájci székhelyű, fiatalos stílust képviselő sminkmárka. Termékeik vibrálóak, izgalmasak, cseppet sem hétköznapiak. Úgy gondoltam megmutatom Nektek pár kedvencem a márkától, amik mostanság sűrűn előkerülnek a napi sminkem készítésekor.


STUDIOLINE PORE MINIMIZER – PÓRUSMINIMALIZÁLÓ SMINKBÁZIS


A leírás szerint ez a bázis segíti az olaj felszívódását és a pórusok fedését, és nem engedi átfényleni az arcot.

A szilikonos primerek gyönyörűen feltöltik a pórusokat, ezáltal sokkal simább felszínt biztosítanak, amolyan optikai tökéletesség látszatát keltik. Emellett szerintem sokkal egyszerűbb rajtuk az alapozót eloszlatni, és tartósabb is. Ez a primer is tökéletesen hozza ezt az elvárást.

Ár: 3.999 Ft

WATERPROOF FOUNDATION – VÍZÁLLÓ ALAPOZÓ


Ezt az alapozót a márka minden bőrtípusra ajánlja, ráadásul azt ígéri, hogy akár a konditeremben izzadsz, úszni mész, vagy csak szimplán élvezed a napozást a parton akkor sem kell aggódnod az alapozód tartóssága miatt. Ez rendkívül kíváncsivá tett, és bár nem mentem konditerembe, de itthon tornáztam egyet, és bizony ott maradt, a lemosása pedig habzó arclemosóval, plusz micellás vízzel történt. *5-ös!

STROBING PALETTA

"Fiatalos, ragyogó és gyönyörű bőrt szeretnél? Ez a paletta a neked való! 3 különböző árnyalatú highlighter, amivel csillogóvá, fiatalossá teszi a bőröd és finoman még árnyékolhatsz is!"

Papír, mágnesesen záródó paletta, két világosabb és egy csokisabb árnyalattal. Ez utóbbit én bronzernek használom, a másik kettő pedig tökéletes kiemelő szín.

Ára: 3999 Ft

SINGLE CLICK BAKED SHADOW – ÉGETETT SZEMHÉJPÚDER


"Ezek a különleges égetett szemhéjpúderek egészen a csillagokig repítenek! Fedezd fel az Égitesteket a szépség Univerzumában!
Könnyed, selymes textúrája, amely könnyen satírozható, különleges színt és ragyogást kölcsönöz a szemeidnek! Erősen pigmentált, tartós és varázslatos árnyalatokban kapható! Összesen 12 árnyalatból lehet válogatni! Töltsd fel egyedi Single Click Body palettádat tetszés szerint, akár Single Click Shadow árnyalatokkal keverve."


Ha elsőre csak egyféle terméket szeretnétek a márkától kipróbálni, az legyen égetett szemhéjpúder! Onnantól mondjuk nem lesz megállás, ugyanis annyira fantasztikusak, hogy menthetetlenül beleszeret az ember lánya! Csodás színek, fantasztikus textúra, remek pigmentáltság, satírozhatóság. Ezek mellett rendkívül bájossá teszi, hogy különböző égitestekről lettel elnevezve.
A képen balról jobbra: Sun, Mars, Earth, Mercury

Ár: 1.390 Ft/db

BEAUTY STAMP AND EYELINER - SZEMHÉJTUS ÉS PECSÉT

Filces szemhéjtus, és egy játékos pecsét egy termékben. A tus részével lehet szép, vékony vonalakat húzni, tartós, mélyfekete, a pecsét pedig irtó bulis külsőt tud varázsolni, rendkívül egyszerűen. A csillag mintán kívül van még szíves, és a Bronx Colors jelevél ellátott verzió is.

Ár: 1950 Ft

SMOOTHIE LIP GLOSS – SZÁJFÉNYGyönyörű pink tónusú szájfény, igazi tavaszi, vidám szín. A tavaszi, nyári szezonban ráadásul én szinte jobban szeretem a szájfényeket, mint a rúzsokat, szóval nem meglepő, hogy a nesszereszerem állandó lakója lett. :)
Ár: 1.999 Ft

PÁR SZÍNMINTA
Alapozó és szájfény

 Szemhéjtus+pecsét


Égetett szemhéjpúderek (A képen balról jobbra: Sun, Mars, Earth, Mercury)
Strobing palettaA Bronx Colors termékeket a www.bronxcolors.hu-n, a Kedvenc Krémem webáruházban és a a kiemelt Rossmann-okban tudjátok beszerezni.

Ti próbáltatok már valamit a Bronx Colors-től? Mi a véleményetek? :)

Megjegyzések

  1. This looks like a really solid brand! Everything is really gorgeous and I adore the packaging.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.