RIMMEL MAGNIF’EYES SZEMHÉJPÚDER PALETTA | KEEP CALM & WEAR GOLD


Az új év első posztjában, a Rimmel legújabb palettái közül az aranyló-rezes tónusú Keep Calm And Wear Gold elnevezésű darabjával ismerkedünk meg közelebbről.


Egy kompakt kiszerelésű, tartós kis paletta, belül nagy méretű tükörrel és nyolc, különböző típusú szemfestékkel: 3 matt, 3 fényes, 2 pedig apró csillámokkal megbolondított tónus. A paletta hátsó oldalán találunk tippeket, amit inspiráció gyanánt hasznosíthatunk, hogy hogyan is kombinálhatóak a színek.
A paletta belsejéről az első fotó nappali, természetes fényben készült, a második pedig vakus, hogy láthassátok a ragyogást, amire képesek a csillogó színek.


A swatchok egy vékony rétegnyi alapozóra készültek, ugyanis szerintem alap nélkül semmilyen szemfestéket nem érdemes használni. Gyönyörűek, tökéletesen kivitelezhető vele egy nappali visszafogott, vagy akár hangsúlyosabb smink, de esti, füstös "drámakirálynő" jellegű look is könnyedén készíthető a segítségével. A formula ultrafinom, egyszerűen satírozható, hosszan tartó, és ami a legjobb: nem fakul meg a nap folyamán, a reggel készített sminkem, este is tökéletesen nézett ki. Hamarosan megmutatom egy(-két?) sminkben is, szóval figyeljétek az Instagram illetve a Facebook oldalam.


Összességében azt gondolom, hogy aki rajongója a természetes földszíneknek, de azért szeret egy kis ragyogást is csempészni a sminkjeibe, az nem fog csalódni ebben a palettában.
Még 2 árnylatban kapható: London Nudes Calling illetve Grunge Glamour néven keressétek őket. A javasolt fogyasztói ár 3.499,- Ft, ami 8 kihasználható színért, azt gondolom igazán baráti ár.

A terméket tesztelésre kaptam a Coty Hungary-től, de ez semmilyen formában nem befolyásolta a véleményem, a cikkben a saját, őszinte gondolataim olvashatjátok.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.