SOLONE | FANTASY WONDERLAND PALETTA & FLIGHT OF FANCY SZEMHÉJPÚDEREK


Ma Csodaországban fogunk kalandozni, méghozzá a Solone Fantasy Wonderland palettájának segítségével, illetve megismerkedünk a márkától két darab Flight of Fancy mono szemhéjpúderrel is.


Pár hete mutattam Nektek képet ( ⬇ ⬇ ⬇ ) Facebook-on, sőt ha jól emlékszem Instán is, egy nagyon édes kis palettáról, méghozzá a mai posztunk főszereplőjéről. A Szépségcenter jóvoltából próbálhattam ki őket, amit ezúton is nagyon szépen köszönök! (Hamarosan a maszkokról is lesz szó természetesen!)


Magáról a Solone márkáról, aminek neve meglepetésemre, egy mozaikszó: "A név valójában egy rövidítés, ami magába foglalja mindazt, amit ez a vadiúj márka szeretne neked üzenni: SO: so colorful, hogy színes és varázslatos életet alkoss magadnak, LO: azaz love,hogy szeretettel tapasztalhasd meg az élet szépségét, NE: new age, azaz új kor, mert olyan sminkeket használsz majd, ami teljesen más mint amit eddig próbáltál."

Általában az ilyen cuki küllemről önkéntelenül is a gyerekeknek szánt sminkpaletták jutnak az eszünkbe, amik legtöbbjének, nyugodtan kimondhatjuk, nulla közeli a minősége, pigmentáltsága. Ezért aztán izgalommal vettem kézbe ezt a palettát, és kezdtem meg a vele való ismerkedést. Kinyitva ez a látvány tárul a szemünk elé, a Fantasy Wonderland paletta fedlapján belül a "Show Your Beautiful Shimmer!" felirat olvasható, a szemhéjpúdereket pedig egy kis fólia védi.


Levéve a fóliát, már teljes pompájában láthatóak a szemfestékek, amik a leggyönyörűségesebb földszínekkel csalogatják az ember lányát, hogy tapicskoljon bele. :)
Bal oldalról indulva egy metálfénnyel büszkélkedő barackszínnel találkozunk először, majd egy lilás tónusú csokibarna következik, aztán egy metálos taupe (ez talán a legkevésbé puha állagú), majd egy rendkívül izgalmas olíva szín, egy fényes arany árnyalat, végül pedig egy csodaszép, meleg bronz tónus.


A két nagyobb méretű púder egyike egy metálos arany, amelyben az arany és a fehér csillámpor csak úgy tündököl, illetve egy rózsás-barackos tónus, csodaszép mindkettő. (Őket egyébként highlighterként is simán el tudom képzelni.)

Ha nagyon őszinte akarok lenni, nem tudnék kedvencet kiemelni, mert a szemfestékek minősége ugyanolyan, és a színek mindegyike is álomszép. Mivel csillámos színekről beszélünk, érdemes inkább előbb a szemsminkkel indítani, mert hajlamos a potyogásra, vagy pedig egy púderréteget felvinni szem alá, hogy utána könnyedén lesöpörhessük a lehulló csillámokat. Alap természetesen ezek alá is kell, nem csak szebbek a színek, hanem tartósabb is vele, de remélem ez mindenkinek természetes, hogy nem a csupasz szembőrt sminkeljük. :)

A két Flight of Fancy szemhéjpúder pedig nevéhez híven tényleg "fancy", a minták egyértelműen megmutatják, hogy csodaszép, telt árnyalatokról beszélünk, ugyanis egy húzásra eképpen teljesítenek.  A 6-os (csokiszín) és 28-as (lilás mályvaszín) árnyalatot láthatjátok.


Az állaguk nekik is kellemes, álom könnyen satírozhatóak, csakúgy, mint a Fantasy Wonderland paletta esetében.
Egyébként ezeket a színeket egy varázslatos kis sminkdobozkába van lehetőségünk rendezni.
Összességében a véleményem, hogy szerencsére a cuki, babás külső, abszolút nem rejt magában gyerekes, silány minőséget, sőt! Felveszi a versenyt nagy és ismert márkákkal is, számomra a Solone abszolút pozitív meglepetést tartogatott. Ha a többi termékük csak megközelítőleg hozza ezt a minőséget, akkor én nem féltem őket, sokan és nagyon fogják őket szeretni: ezúton is sok sikert kívánok Nekik Magyarországon, rajtam nem fog múlni; én biztosan csupa jót fogok mondani az általam eddig próbált termékekről.

Megjegyzések