AZ ORSZÁG ILLATA


A Parfümcenter más webáruházakkal együttműködve, pár napja egy nagyon izgalmas kalandra hívta a parfümrajongókat, aminek keretein belül kedvenc parfümjeink versengenek: képzeljétek, elhatározták, hogy kiderítik, melyik az ország kedvenc illata! :)


Az Ország Illata kampány részletei:

Nevezd az általad leginkább kedvelt parfümöt, ha azt szeretnéd, hogy a Te kedvenced nyerje el a címet! Mind a női, mind a férfi illatot szeretnék megtalálni.

A szavazás 4 héten keresztül zajlik:

-Az első héten bármelyik parfümre szavazhatsz, de fontos, hogy a parfüm márkáját és nevét pontosan add meg! Ha letelik a hét, megmutatják, melyik 20 parfüm kapta a legtöbb szavazatot!
-A második és harmadik héten az előzőleg kihirdetett TOP 20 illat közül választhatsz. A harmadik hét végén ebből már csak az 5 legtöbb szavazatot kapó parfüm marad versenyben.
-Így az utolsó héten a TOP 5 parfüm közül döntheted el, hogy melyik legyen Az Ország Illata. Minden szavazó kör lezárásakor egy-egy parfümöt sorsolnak ki a szavazók között!

Szavazz szeptember 12. és október 9. között – mind a három körben megteheted -, hogy a Te kedvenc parfümöd szerezze meg Az Ország Illata címet!

Az oldalsávba kitettem egy kis Ország Illata logót, így onnan is eléritek könnyedén a kampány ideje alatt a Parfümcenter oldalát. :) 

http://parfumcenter.hu/az-orszag-illata-noi

Megjegyzések