#NYXFACEAWARDSHU | TOP 6 OPTICAL ILLUSION - BATMAN VS JOKER


Mint, ahogy már tudjátok, véget ért a NYX Face Awards első magyarországi versenye, de én még tartozom egy beszámolóval, ami az utolsó videót illeti, és magáról a versenyről is szeretnék írni egy kis összegzést.
Született a versennyel kapcsolatban már két bejegyzés, ezeket, ha eddig nem olvastad volna, itt éred el - KATT

Nagyon hálás vagyok Nektek, szavazóknak, és természetesen a NYX zsűrijének, hogy egészen a döntőig eljuthattam, hihetetlen érzés...  Hatalmas öröm volt, amikor megláttam a NYX Facebook posztját, miszerint bejutottam a TOP 6-os döntő körbe. Ezzel egyidőben tudtam meg, hogy a téma, amit a verseny utolsó kihívásaként kaptunk, nem más, mint az Optical Illusion, azaz Érzéki csalódás.


Azonnal elindult a fejemben az ötletelés, nagyon sok gondolat villódzott a fejemben, de legtöbbet szinte azonnal el is vetettem. Nem mondom, hogy nem voltam ideges, mert akkor hazudnék...valahogy egyik ötletem sem tetszett annyira, egyiknél sem éreztem azt, hogy: "na ez az, ezt meg akarom csinálni!"
Közben megérkezett a TOP 6-os nyereménycsomag, ami még 50 db csodás NYX sminkterméket rejtett magában.
Az erről készült videóm itt megnézhetitek -> https://www.youtube.com/watch?v=bAAVfFyXDfs


Aztán egy nyugis vasárnapi napon, amikor elmentünk vásárolni, majd úgy döntöttünk, hogy beülünk ebédre egy étterembe, jött az isteni szikra! :) Alig vártam, hogy végezzünk az evéssel, és hazaérjünk, ugyanis tudtam, hogy azonnal neki akarok állni a videónak.
Mint, ahogy tudjátok egy "két arc" illúzióval készültem: az én arcom szinte eltűnik a két arc (Batman és Joker) mögött, akik egymás felé néznek, azaz a profiljuk látható.
Szintén, ahogy az előző videómnál is, kizárólag sminktermékeket használtam, semmi arc- vagy hajfesték, jelmez illetve kontaktlencse.

A videóban használt NYX sminktermékek:

- NYX Wonder Pencil
- NYX Jumbo Eye Pencil - 604 Milk
- NYX Jumbo Eye Pencil - 601 Black Bean
- NYX Eye/Eyebrow Pencil - 905 Silver
- NYX Pro Foundation Mixer - 03 White
- NYX Invincible Fullest Coverage Foundation - 02 Fair
- NYX Lip Liner - Urban Café
- NYX Lip Liner - Summer Tease
- NYX Lip Liner - Red Tape
- NYX Intense Butter Gloss - 10 Monte Carlo
- NYX Liquid Suede - 03 Cherry Skies
- NYX Extreme Shine Eye Liner - 07 Jet Black
- NYX Highlight and Contour Pro Palette - 01
- NYX Primal Colors - 05 Hot Yellow
- NYX Primal Colors - 06 Hot Orange
- NYX Primal Colors - 08 Hot Green
- NYX Primal Colors - 01 Hot Black
- NYX Eye Pencil - 05 Silver
- NYX Vinyl Liquid Liner - 01 Black
- NYX Hot Singles Eye Shadow - 35 Whipped Cream
- NYX Hot Singles Eye Shadow -84 Own The Night

A smink elkészítését most sem ragoznám, a videóban részletesen látható az elkészítés folyamata. A videót itt találod -> https://www.youtube.com/watch?v=Gu-ets6fy4M

Bár, mint tudjátok, nem én nyertem a versenyt, elkeseredve egyáltalán nem vagyok, ahogy már a Facebook oldalamon is írtam, ugyanis a NYX Face Awards nagyon sokat adott nekem, és most nem a csodaszép és hihetetlen mennyiségű sminktermékre gondolok (amikbe egyébként szinte szerelmes vagyok, nézegetni is öröm őket, használni meg aztán pláne)...
Először az elődöntőbe, azaz TOP 12-be, majd a TOP 6-os döntőbe juthattam, és ezért én nagyon boldog és hálás vagyok!
Megtudtam magamról, hogy imádok kreatív sminkeket készíteni, szóval a jövőben biztosan lesznek ilyen videóim. Emellett nagyon sok dicséretet, kedvességet kaptam, és ott van még az a rengeteg szavazat, amit leadtatok rám! Köszönöm! Köszönöm Nektek és köszönöm a NYX Face Awards zsűrijének, hogy átélhettem ezt az izgalmas és egyben fantasztikus időszakot!

A NYX Face Awards Hungary 2016-os győztesének, Karinnak pedig itt is sok szeretettel gratulálok, végig nagyon szuperül teljesített a versenyben! :)Külön köszönet a NYX csapatának a csodaszép orchideáért, amit a verseny után kaptam, az egyik kedvenc virágom! :) <3

Hamarosan indítok egy vagy több?! ;) játékot, remélem tetszeni fog majd Nektek az ajándék, amit ki szeretnék sorsolni! :) Addig is figyeljétek az oldalaimat (Facebook, Youtube, Instagram), hamarosan érkeznek a részletek!

Érdemes a NYX oldalait is követni, nehogy lemaradjatok valamilyen izgalmas infóról a márkával kapcsolatban, illetve sok szuper sminktippet is megosztanak velünk:

Facebook: NYX Cosmetics Hungary
Instagram: nyxhungary

Megjegyzések