INECTO NATURALS TERMÉKEK | NOÉ ÁLLATOTTHON


Pár hónapja megosztottam Facebook-on (és Instagram-on is) egy képet mellyel egy nagyszerű dologra hívtam fel a figyelmeteket, méghozzá arra, hogy az Inecto Naturals egy 4 hónapon át tartó kampány keretein belül támogatja a Noé Állatotthon kis lakóit: 2016. május 1. és augusztus 31-e között minden egyes eladott Inecto Naturals termék után 7 Ft-ot a Noé Állatotthon kap. 
Nos ez a kampány, még mindig tart, ennek a hónapnak a végéig, így ha még nem próbáltál semmit az Inecto-tól, de már régóta kíváncsi vagy a termékeikre, itt a remek alkalom, hisz' most egy remek ügyet is támogatsz ezzel!

Hogy kicsit segítsek a választásban, milyen termékkel tegyél próbát, mindjárt négyet is bemutatok Nektek az én szemszögemből.


Először is pár szó az Inecto Naturals-ról...

Röviden: A felhasznált alapanyagok 90%-a organikus eredetű, nem tartalmaznak parabéneket, színezékeket, sőt allergén illatanyagokat sem. Emellett minden termékük vegán és az előállításuk során nem végeznek állatkísérleteket!
Ha bővebben érdeklődtök a márka iránt, a honlapjukon érdemes tovább olvasgatni. -> http://inecto.hu/

Az argánolajos kézkrém és testápoló tesztelésre érkezett hozzám tavasz végén, viszont tudtam, hogy - ha kicsivel is - mindenképpen szeretnék én is hozzájárulni az állatok megsegítéséhez, ezért fogok vásárolni is. Az általam vásárolt két termék a kókuszos sampon és balzsam.

Inecto Naturals Argan Hidratáló Testápoló - 250 ml

A termék organikus argánolajat tartalmaz, leírása szerint segít selymesen puhává, hidratálttá varázsolni a bőrt.

Ez valóban így van, a bőröm tényleg rugalmas, bársonyos tapintású lett tőle, viszont nem igazán szerettem meg az illatát sajnos. De mivel nagyon jól teszi a dolgát, rendkívül hatásosan hidratál, el fogom használni.
Sajnos nem lett a kedvencem, de ez csak az illatának köszönhető, ha az valakinek bejön, akkor egy szerethető krémről beszélünk.

Inecto Naturals Argan Hidratáló Kézkrém - 75 ml

Az illata hasonló, mint a testápolóé, és a hatása is: nagyon jót tesz a kacsóimmal, hogy megbocsátom neki, amiért nem szeretem annyira szimatolni. A kezem elég sokszor száraz, ezért nagyon jól jön neki egy ilyen gazdagon hidratáló krém. Hamar beszívja a bőröm, szóval ezzel a részével sincs problémám.

A kupakjuk tekerős, számomra nem okozott problémát sem a kibontás, sem a visszazárás sem. Könnyedén szállítom, nem jön le a kupak a táskában sem (főként a kézkrémet viszem magammal).

Az állagukat a képen láthatjátok, elég hasonlóak egymáshoz, felül a kézkrém (kicsikét masszívabb talán), alul pedig a testápoló.


Inecto Naturals Kókuszos Sampon - 500 ml

A termék organikus kókuszolajat tartalmaz, és elvileg száraz hajra ajánlott. Azért írom, hogy elvileg, mert nekem a hajtövem minden, csak nem száraz. Viszont mégis remekül működik! Hidratált, fényes, selymes tapintású tőle a hajkoronám, egyáltalán nem nehezedik el tőle. Az illata pedig... FENSÉGES! Imádom a kókuszillatot, viszont a műkókusz illatot gyűlölöm! De ez a termék valódi kókusz illatot áraszt szerencsére, teljesen odavagyok érte.

Inecto Naturals Kókuszos Hajkondícionáló - 500 ml

Ugyanazt el tudom mondani róla, mint sampon nővérkéjéről: csoda, amit a hajammal művel! Én ezt csupán a hajam hosszára teszem (mint minden balzsamot), hagyom hatni pár percet, majd leöblítem. Nagyon könnyen fésülhetővé, fényessé és puhává varázsolja a hajam. 

Mindkét termék kupakja felpattintós, ami nagyon jól jön akkor, amikor vizes kézzel igyekszik az ember kinyitni. Kimondottan bőséges mennyiséget kapunk, mint látjátok 500 ml-es kiszerelésűek, szóval még az én extra hosszú hajam sem fogyasztja el 2 hét alatt.

Az állaguk ezeknek a termékeknek eléggé különbözik, a sampon folyékony, enyhén gyöngyházfényű és áttetsző, míg a kondicionáló egy testesebb, fehér színű krém, egy kis fénye ennek is van.Összességében: Nekem egyértelműen a kókuszos sampon/balzsam duó lett a kedvencem, viszont kizárólag csak az illat miatt, ugyanis hatásában nem marad el az argános termékcsalád sem.

Ti próbáltátok már az Inecto Naturals termékeit/terveztek beszerezni közülük valamit?

Megjegyzések