PLAYBOY QUEEN OF THE GAME & KING OF THE GAME


"A csábítás játékán keresztül fejezd ki a benned rejlő szabadságvágyat, hősiességet, a stílust és eleganciát. Ebben a játékban most 2 rettenthetetlen, makacs játékos csap össze, a végkimenetel még nem eldöntött."


A Playboy Fragrances vadonatúj illatokkal örvendezteti meg rajongóit, ebben a posztban a véleményem és a tapasztalataim osztom meg róluk.

A parfümök üvegcséi egy kis "ráncfelvarráson" estek át, ugyanis a női és a férfi darab is megváltozott. Nekem tetszett a régi forma is, viszont ez az új kimondottan szimpatikus volt már első látásra.

A női változatnál színben a sötét pink szín dominál, viszont nem az üveg színezett, hanem maga a termék.


A női illat melegséget árasztó, virágos, az én orromnak picit gyümölcsös is. A golgotavirág, kávéhab és a kávé-abszolút már első illatolásra igazán érzékivé teszi. A szívillatban a jázmin és narancsvirág tűnik fel, az alapillatban pedig a csokoládé, a tonkabab, a cédrus és a pacsuli teszi ellenállhatatlanul vonzóvá az illatot. Tartósságot tekintve, átlagosnak mondanám, kb 5-6 óra után érdemes újrafújni. Fiatalos, édes, kellemes illat, nyáresti bulikra tökéletes.


A férfi változat küllemének dizájnjában a kék szín a meghatározó. Egy kimondottan tiszta aromájú, pasis illat, fekete kávé, Granny Smith alma és Jägerbomba (közkedvelt ital, mely gyógynövény-likőrt és energiaitalt tartalmaz) jegyekből. Ezeket friss citrom és fűszeres összetevők, kardamom és fekete bors követi, majd az alapillatban a cédrus, a pacsuli és vanília adnak eleganciát az illatnak. Tartóssága megfelelő, 7-8 óra múlva is érezhető, kicsit visszafogottabban természetesen.

Véleményem szerint, kellemes és férfias illat, de az én orromnak ez most annyira nem jött át. Félreértés ne essék, nem tartom rossznak, de nem lett a kedvencem sem. (A Playboy VIP-vel ellentétben, ami az abszolút favoritom, imádom amikor a Drágám azt használja.)


Queen of the Game illatjegyek:

Fejillat: jázmin, narancsvirág
szívillat: golgotavirág, kávéhab, kávé-abszolút
Alapillat: csokoládé, tonkabab, cédrus, pacsuli

Parfümőr: Nadège de Garlautezec - Givaudan

King of the Game illatjegyek:

Fejillat: citrom, kardamom, feketebors
Szívillat: feketekávé, Granny Smith alma, Jägerbomb
Alapillat: vanilia, cédrus, pacsuli

Parfümőr: Nicolas Beaulieu – International Flavours & Fragrances

A termékskála tartalmaz dezodorokat is, melyekben megjelent a SkinTouch® technológia. Ennek lényege, hogy az illatanyagot kis kapszulák tartalmazzák, melyek a bőrrel való érintkezéskor aktiválódnak és ahogy a hőmérséklet emelkedik, avagy a helyzet forrósodik :), úgy lépnek működésbe.


A női illat édes, gyümölcsös, nem hagy fehér foltot a ruhán. Én akkor szeretem leginkább használni, ha mást nem fújok magara, ugyanis eléggé intenzív illata van, nem igényel mellé még plusz illatot.

A tusfürdő géles állagú, rózsaszín színben pompázik. Jól záródik a kupakja, kellemes ránézni a külsejére, szuper, karcsúsított "dereka" van. Illata finom, édes, cukorkás, nekem nagyon tetszik, szerencsére nem is szárít, illetve jól felhabzik, ezáltal könnyen eloszlatható.


A férfi dezodornál szintúgy érvényesül a SkinTouch® technológia, megnyerő, férfias illat.

A tusfürdő is finom illatú, kicsit citrusosnak mondanám, ez a darab samponként is funkcionál. Megfelelően habzik és tisztít. A kupak jól zár.

Női változat terméksor, árak:

EDT - Queen of the Game F - 40ml    2 999 HUF
DNS - Queen of the Game F - 75ml     2 199 HUF
BS - Queen of the Game F - 150ml    899 HUF
SG - Queen of the Game F - 250ml    899 HUF

Férfi változat terméksor, árak:

EDT - King of the Game M - 100ml    3 699 HUF
After Shave- King of the Game M - 100ml    2 499 HUF
DNS - King of the Game M - 75ml    2 199 HUF
Body spray  - King of the Game M - 150ml    1 099 HUF
Tusfürdő  - King of the Game M - 250ml    899 HUF
Tusfürdő  - King of the Game M - 400ml    1 099 HUF

Beszerezhetőség: drogériák

Megjegyzések