#NYXFACEAWARDSHU | TOP 12 TÜNDÉRMESE - VIGYORI ÚR


Ahogy pár hete írtam már róla, Magyarországon is elindult az egyik legszuperebb sminkverseny, a NYX Face Awards. Én is jelentkeztem természetesen, a regisztrációs videómban - ITT írtam róla - Fekete Hattyú sminket készítettem. Legnagyobb örömömre továbbjutottam a TOP 12-es mezőnybe! :) :) :)
Köszönöm a szavazóim támogatását, és természetesen hálás köszönet a zsűrinek is, amiért méltónak találtak a TOP 12-be jutáshoz!

Az ötlet...

Ebben a körben már meg volt szabva a téma, amiben alkotni kellett: Tündérmese... nagyon hamar beugrott egy mosoly, egy széles mosoly...sőt vigyor! :) Nem is gondolkoztam tovább, a döntés megszületett: Cheshire Cat, azaz Vigyori Úr leszek ebben a fordulóban. Tudom, nem szokványos megközelítése a témának, de én szeretek néha ilyen "nem szokványosan" gondolkozni. :)


Először is újranéztem az Alice Csodaországban mesefilmet (ami egyébként az egyik kedvenc előszereplős tündérmesém), majd még pár képet kerestem a cicáról, hogy kellő inspirációt kapjak a smink megvalósításához, aztán pedig lerajzoltam papírlapra az elképzelésem. Abban az egyben biztos voltam, hogy nem fogok kontaktlencsét, jelmezt, hajszínezőket, arc- és testfestékeket használni, szerettem volna az egész look-ot sminkből felépíteni. Szerencsére a hatalmas smink-kánaán, ami érkezett hamarosan a NYX-től, bőven elég volt a "macskásodásomhoz". :) Kizárólag a 2 cicafület vettem igénybe plusz kiegészítőként, ami direkt ehhez a sminkhez lett készítve puha, szürke szőrméből.

150 db
(!!!) NYX sminktermék...

Ezután érkezett meg hozzám a TOP 12-es hatalmas, NYX nyereménydoboz, ami 150 db sminkterméket rejtett magában!


A dobozról készítettem unboxing videót, itt megnézhetitek -> https://www.youtube.com/watch?v=f8b5gr2r1Ek

A smink elkészítése...

Miután magamhoz tértem a sokkból (nem volt egyszerű), amit ez a rengeteg szépség okozott, kiválogattam a termékeket, amiket fel szerettem volna használni ennél a sminknél. Illetve kitaláltam azt is, hogy miként oldjam meg azt, hogy ne kelljen arc- ill. testfestéket használni, csupán sminket. Ez végül szerencsére egyszerűbb volt, mint gondoltam, ugyanis fehér alapozó és porrá tört szürke, illetve fekete szemfesték összekeverésével szépen el tudtam magamnak készíteni a szürke színt, ami a "szőrzet" alapja lett. Kicsit ugyan sajnáltam beáldozni a szemfestékeket, de valamit valamiért... Szuper pigmentált, folyékony, szürke festéket nyertem így, amivel gyerekjáték volt szürkére festeni magam. Sok remek terméket próbálhattam ki, melyekről természetesen bőven lesz szó a későbbiekben, a Cheshire Cat videómban viszont ezek a NYX sminkcuccok gondoskodtak róla, hogy macskává alakulhassak:

- NYX HD Studio Photogenic Primer
- NYX Wonder Pencil
- NYX Super Skinny Marker
- NYX Pro Foundation Mixer | 03 White
- NYX Dream Catcher Palette | Stormy Skies
- NYX Shadow Stick | 01 Find your Fire
- NYX Shadow Stick | 06 Cold Fear
- NYX Macaron Lippie | 12 Chambord
- NYX Jumbo Eye Pencil | 604 Milk
- NYX PrimalColors | 03 Hot Blue
- NYX PrimalColors | 01 Hot Black
- NYX Hot Singles | 47 Electric
- NYX Prismatic Shadows | 05 Mermaid

Részletesen megmutatom a videóban a smink elkészítését, szóval ezt annyira nem is részletezném, ha még nem láttad volna, megnézheted a csatornámon ITT vagy akár a szavazás oldalán is megtekinthető a teljes videó, és ha már ott jársz, leadhatod a voksodat is arra a videóra, amelyik leginkább tetszik. :) -> http://www.nyxcosmetics-faceawards.hu/videok

Ha úgy gondolod, hogy megérdemelném a TOP 6-ba jutást, akkor örömmel és köszönettel veszem, ha rám szavazol: A 2. kör 12 fős mezőnyének legalsó sorában találsz, Sminktükör Blog néven.

A szavazatok száma az elbírálást most is 25 %-ban határozza meg, a maradék 75%-ban pedig a zsűri döntésén múlik, hogy a kiírt kritériumok alapján milyen teljesítményt nyújtott a versenyző.
Ebben a körben, vasárnapig, azaz július 3-ig lehet a szavazatokat leadni, napi 1x.

Addig is, ha még eddig nem tettétek, kövessétek a NYX magyar oldalait, így nem maradtok le semmilyen információról a márkával és versennyel kapcsolatban. :)

Facebook: NYX Cosmetics Hungary
Instagram: nyxhungary

Megjegyzések