#NYXFACEAWARDSHU | FEKETE HATTYÚ


Erős a gyanúm, hogy nagyjából már minden sminkimádó fülébe eljutott a hír, hogy idén először Magyarországon is elindult az Amerikában immár ötödször megrendezésre kerülő, mondhatni hagyománynak számító, kreatív sminkverseny, a NYX Face Awards.

A versenyről
A regisztrációs időszak május 23. és június 5. között zajlott, ekkor volt lehetőség a jelentkezésre. Ehhez csupán egy már meglévő videóval vagy éppen egy teljesen új YouTube sminkvideóval kellett nevezni, melyben a kedvenc look-ját mutathatta be az induló. Az első fordulóban, aminek a rajongói szavazása épp' most zajlik, még nem volt meghatározva, milyen témában készüljön a videó. Elsőre én nem gondolkoztam nagyon bonyolult és technikás sminkben, nem akartam már most "eldurrantani" mindent elsőre, reménykedem abban, hogy olyan szerencsés leszek, hogy továbbjutok, és lesz alkalmam bizonyítani a 2. körben is. :)
Június 13-ig lehet szavazni, és 15-én hirdetik ki, kik kerültek a TOP12-be. A verseny további állomásairól, a játékszabályokról stb... olvashattok a hivatalos weboldalon.
A nyeremény egészen álomszerű, a sok-sok csodás NYX termék mellé jár 200.000 Ft készpénz, de ami a pénznél is jobb, hogy a nyertes eljuthat Los Angeles-be az amerikai NYX Face Awards döntőjére! Beleborzongok még a gondolatba is... mennyire fantasztikus ez az egész!


Rátérve kicsit az első sminkemre.
Mint, ahogy láthatjátok egy Black Swan, vagyis magyarul Fekete Hattyú sminkkel készültem rá, és egyszerűen imádtam elkészíteni! Sőt, igazából viselni is, hiszen alig akartam lemosni utána! :D Izgi lett volna ilyen "cuki" külsővel ajtót nyitni (pont jöttek hozzánk). ;) Az már biztos, hogy egy Halloween vagy farsangi buliban be fogom vetni ezt a "look"-ot!
Mivel ez egy sötét, de ugyanakkor dögös karakter, ezt az ajkaim festésével is egyértelműen ki akartam fejezni, ezért egy ombré színezést készítettem, ami a fekete és lilásbordó színektől kellően félelmetes, de egyben nagyon csábító is. Semmiképpen nem akartam megállni az arcom sminkjénél, ezért bevontam a "buliba" a kezeim illetve a mellkasom is, hogy kicsit ott is betollasodjak. :)
A videóban részletesen mutatom, és elmondom, hogy mi-hogyan készült, ha még nem láttad volna, akkor akár a Youtube csatornámon is megnézheted ITT vagy ahol kapásból a szavazatok leadására is lehetőség van a http://www.nyxcosmetics-faceawards.hu/videok oldalon. Nem meglepő módon Sminktükör Blog néven találtok meg. :)

A szavazatok száma az elbírálást 25 %-ban határozza meg, a maradék 75%-ban pedig a zsűri dönt annak fényében, hogy a versenyző a kiírt, különböző kritériumok alapján hogy' teljesít.
Ahogy feljebb is említettem, ebben az 1. körben, jövő hétfőig, azaz június 13-ig lehet a szavazatokat leadni, napi 1x. Számomra nagyon fontos, és borzasztóan jól esik a támogatásotok: Akik eddig tették, és ezután is rám adják le a voksaikat, vagy csupán mostantól tisztelnek meg azzal, hogy nyomnak rám egy-egy szavazatot, azoknak nagyon-nagyon köszönöm!

Egyébként, képzeljétek: azóta már beszereztem még pár dolgot a technikai feltételekhez, hogy még minőségibb, ütősebb videókat alkothassak, és őszintén remélem, hogy "beizzíthatom" őket a következő forduló alkalmával. De ha nem, akkor is találkozunk, még jobb minőségben, a Youtube csatornámon. :)

Remélem Nektek is tetszik a verseny legalább annyira, mint nekem, szerintem óriási dolog, hogy elhozták nekünk is ezt a lehetőséget, ami eddig csak a külföldieknek volt elérhető.

Kövessétek
a NYX magyar oldalait, így nem maradtok le semmiről a verseny kapcsán illetve a márkával kapcsolatos egyéb hírekről sem! :)

Facebook: NYX Cosmetics Hungary
Instagram: nyxhungary

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.