SZÍNPOMPÁS TAVASZI SMINK


Egy kimondottan szemhangsúlyos sminkkel készültem, amit ragyogó színekkel készítettem el.Az arcom színét az ADEN könnyed állagú BB krémével egységesítettem.  A bőrhibákon, a szemem alatt illetve a szemhéjamon is korrektort oszlattam el. Az orcákat csupán nagyon finoman emeltem ki a Terracotta pirosító Pink árnyalatával.

A szemöldököm az ADEN kefés Brown árnyalatú szemöldökceruzájával húztam ki, a szálak rendezettségéért illetve azért, hogy a végeredmény természetes hatású legyen, átfésültem, eldolgoztam a kupakján található kis kefével.

A teljes szemhéjamra enyhén nedves, lapos ecsettel kifelé haladva ívesen, cicásan felvittem a Terracotta Trio Orange árnyalatú hármas szemhéjpúderéből a legvilágosabb narancsos árnyalatot.


A mélyítő vonalba, követve a világos színt, szintén ívesen felvittem a legsötétebb barna tónust, és elsatíroztam egy pufi fejű satírozó ecsettel.

Az ADEN fekete filces szemhéjtussal cicás tusvonalat húztam, ügyelve, hogy az íve kövesse a szemfestésem ívét. A tus precíz fejének köszönhetően nagyon könnyen lehet vele dolgozni, emellett mivel rendkívül pigmentált is, nem kell többször átmenni a vonalon.

Az alsó szempillasor alatt az ADEN Pink - Violet árnyalatú Kétvégű Vastag Szemhéjceruza lila oldalát használtam, a szempillák tövét és a vízvonalat pedig a Devil árnyalatú fekete szemceruzával emeltem ki.

A lila ceruzás vonalon egy kis fejű ecsettel átmentem az ADEN Krémpúder Szemhéjfestékei közül a 07 Lilac és 08 Dark Lilac árnyalatával, kicsit összedolgozva őket a fekete színnel is.


Mivel műszempillát viselek, ezért a felső szempillasoron nem használtam szempillaspirált, az alsó szempilláim viszont az ADEN Dúsító Szempillaspiráljával festettem ki.

Mivel a szemek kimondottan hangsúlyosak és színesek, ezért az ajkaimra csupán egy ragyogó szájfényt választottam, méghozzá a Diamond Orchid árnyalatnevű, csillogó, rózsaszín tónust.

Az ADEN Cosmetics termékeket itt tudjátok beszerezni: adenshop.hu

4 megjegyzés:

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.