MEGÚJULT A HELIA-D BB KRÉM


"Többfunkciós, hidratáló bőrszín kiegyenlítő nappali arckrém UVA/UVB szűrővel. A krém segít, hogy az arc bőre egyenletes színű legyen, kiegyenlíti az apróbb bőrhibákat és elfedi a piros foltokat. A krémben lévő shea vaj a hosszan tartó hidratálást biztosítja. A 15 faktoros UVA/UVB szűrő védi a bőrt a napsugarak káros hatásaitól. A krém bőrtápláló B5 provitamint és E-vitamint tartalmaz."

 
A megújult Helia-D BB krémek közül két árnyalatot próbálhattam ki. Nekem a Világos árnyalat, amelyik jobban passzol a jelenlegi bőrszínemhez, viszont a Normál tónus is jó lesz valószínűleg, majd nyáron.


Pár szó a küllemről: A csomagolás nagyon csinosra sikeredett, szerintem sokkal szebb, nőcisebb, mint az előző verzió. A tubus színe szintén ugyanaz a design, azaz fekete/metálpink.
Belbecs: Az illata kellemes, szerencsére nem túl erős. A textúrája könnyed és közepesen folyékony, egyszerűen felvihető a bőrre, és jól eldolgozható.


Szuper dolog vele kapcsolatban még, hogy 15 faktoros UVA/UVB szűrővel van ellátva, a benne levő shea vaj pedig hosszan tartó hidratáltságot biztosít. Ezeken kívül tartalmaz még fűzfakéreg kivonatot, B5 provitamint és E-vitamint is. Dermatológiailag tesztelt.

Beszerezhetőség: Világos/Light árnyalat ITT, Normál/Normal árnyalat ITT

Megjegyzések