AVON NUTRAEFFECTS REGENERÁLÓ ARCTISZTÍTÓ TEJ


Az utóbbi időben az arcápolási rutinom egy újabb taggal bővült, méghozzá az Avon NutraEffects Regeneráló arctisztító tejjel.


"Sminkeltávolítás plusz bőrnyugtatás és táplálás akár egyetlen mozdulattal. A mosódiómag-kivonatban gazdag arctisztító tej kíméletesen és hatékonyan tisztítja a bőrt, eltávolítja a szennyeződéseket és még a vízálló sminket is, anélkül, hogy összezavarná a bőr nedvességrétegét. Ezenfelül nyugtatja és puhábbá varázsolja a bőrt, táplált és regenerált külsőt kölcsönöz."


Az arctisztító tej pumpás kiszerelésű, ami véleményem szerint a lehető legjobb variáció, ugyanis roppant higiénikus, és egyszerű is a használata, adagolása. Normál és száraz bőrre ajánlott, szuperül eltávolítja az arcbőrről a szennyeződéseket, zsírt és sminkmaradékot, nem szárít, pihe-puha tapintású lesz utána bőr. Egyébként az én bőrtípusom normál, kombinált, és remekül működik rajtam.


Az állaga közepesen folyékony, amilyenek az arctisztító tejek általában. Illata (számomra) semleges, nem különösebben érzem.
Használata: Elmasszírozom gyengéden az ujjbegyeimmel, majd letörlöm egy vattakoronggal, végül leöblítem az arcom egy kis tiszta vízzel is. Szerencsére rendkívül kedvező áron juthatunk hozzá, jelenleg az Avon weboldalán 1299,- Ft-ért kapható.

Mennyiség: 200 ml
Beszerezhetőség: Avon

Megjegyzések