#NYXHUNGARY


Múlt héten egy szuper eseményen jártam, a NYX Cosmetics magyarországi csapata tartott egy izgalmas koktélpartit az Aria Hotel Budapest tetején található High Note Sky Bar-ban. Az apropója az eseménynek az volt, hogy végre Magyarországon is nyílni fog NYX üzlet! #éljenéljen


Csodaszép környezetben, lenyűgöző kilátással, és természetesen finom falatokkal vártak minket, amiről - bár nem az étel a blog profilja - mutatnom kell Nektek pár fotót, olyan szépen és ízlésesen volt tálalva.
Még most is csorog a nyálam, ugyanis nem csak szép, hanem nagyon finom is volt. Bár természetesen nem ettem végig a kínálatot, de amit kóstoltam, az isteni volt. :)

Áttérve a NYX-re...

Az amerikai NYX Cosmetics (Nyx=ókori görög mitológiában az éjszaka istennője volt) márka 1999-ben alakult. Széles termékválasztékot kínál a szemhéjpúderektől az alapozókig, a szájfényektől a rúzsokig. Csomagolása modern, divatos és a beltartalom sem marad el a külcsíntől, ugyanis rendkívül jó minőségűek és tartósak. Mivel a jó minőséget kedvező áron kínálják, méltán népszerűek világviszonylatban is. Nekem volt már szerencsém NYX termékeket használni régebben is, és nagyon megszerettem őket, ezért hihetetlenül örülök, és egyben nagyon várom, hogy végre üzlete nyílik kis hazánkban is.A fenti képeken, gyanítom felismertek sok-sok izgalmas és népszerű terméket, pl. Pore Filler és Shine Killer primert, Dream Catcher palettákat, Soft Matte és Round ajakrúzsokat, Jumbo szemceruzákat...stb. Istenem, maga volt a sminkmennyország, ennyi gyönyörűség között lenni. :)
Aki szerette volna, az szuper élénk, illetve különleges színű ajakfestéseket is kaphatott a helyszínen, én ezt most kihagytam, ugyanis már az ajkaimon volt az egyik kedvenc ajakrúzsom, ami nem más, mint a NYX Soft Matte Lip Cream - Zurich árnyalata.

Ha nem szeretnétek lemaradni a márkát övező hazai hírekről, kövessétek a NYX Cosmetics magyar oldalait, hogy mielőbb értesülhessetek a legújabb infókról. A Facebook oldalukat ITT találjátok, az Instagram oldalukat pedig ITT.


Megjegyzések

  1. A rúzsaikat imádom. A Soft Matte Lip Cream San Paulo árnyalata tuti újra vevős, a Round-ok közül pedig még bővíteni fogom a kollekciót. A zselés szemhéjtusuk még az új sláger nálam. Sajnos az alapozóik nem annyira jók. Szeretnék még pár terméket kipróbálni tőlük, de annyi van, hogy nem is tudom hol kezdjem. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.