MAYBELLINE ÚJDONSÁGOK, BLOGGER NAP BESZÁMOLÓ & VIDEÓ


Múlt szombaton, több bloggerrel egyetemben én is részt vehettem a Maybelline New York sminkes workshop-pal egybekötött bloggertalálkozóján. Bemutatták nekünk a tavaszi sminktrendek mellett a legújabb termékeket is, amik engem nagyon felcsigáztak. Ha kíváncsiak vagytok, akkor feltétlen olvassatok tovább, illetve nézzétek meg a poszt végén a videót is. :)
Megtudtuk, hogy ebben a szezonban a lágyabb tónusok számítanak igazán trendinek, az ajkak pedig - a természetesen örökké divatosnak számító piros árnyalatok mellett - a rózsaszínes tónusoktól lesznek a legtavasziasabbak. A szempillákra természetesen nem vonatkozik a visszafogottság, ugyanis a push up hatású The Falsies Push Up Drama szempillaspirál látványosan megemeli őket, és drámai hatást biztosít.
Az arcunk egyenletes tónusáról, és az extra tartósságról a SuperStay 24H alapozó gondoskodik (nincs a képen).
Kétféle finish-sel (csillámos, fényes) kapható lesz az új Maybelline, méznektárt tartalmazó szájfénye, ami nem csupán gyönyörű fényt ad az ajkaknak, hanem hidratálja is őket.
Talán az egyik legnagyobb izgalmat okozta a kontúrstift megjelenése. Első körben annyit tudtunk meg róla, hogy ez egy krémes állagú V kialakítású stift, ezáltal nagyon könnyen felvihető és eldolgozható. Intenzív és hosszan tartó és matt. A stift egyik fele a barna tónusú kontúr szín, amivel formázható az arc, a másik fele pedig bőrszín, mi kiemel.
Megújul a méltán népszerű Affinitone korrektor is (nincs a képen), ami eddig folyékony textúrában volt kapható, ezentúl stiftes lesz a könnyebb használhatóság érdekében. Az ígéret szedi elfedi a pattanásokat, karikákat, és sötét foltokat is.
Számomra kicsit meglepő, de örömteli újdonság a fehér szemhéjtus, azaz a Master Ink White megjelenése, amely intenzív, matt fehér árnyalatú, így rendkívül egyedi megjelenést kölcsönöz. Én leginkább úgy tudom elképzelni, hogy a húzok egy fekete tusvonalat, aztán fölötte meghúzom fehérrel is, szerintem szuper: egyszerre elegáns mégis vad!
Szintén nagy izgatottságot okozott köreinkben az új nude paletta megjelenése, az
összesen 12 árnyalatot tartalmazó The Blushed Nudes, amely csodás rózsás tónusaival a tavaszi szezon egyik legnagyobb dobása lehet a sminktermékek között.
Ennek kiegészítéseként érkeznek a The Blushed Nudes ajakrúzsok is, amik, ha jól emlékszem 4 árnyalatban lesznek elérhetőek. A rúzs értékes olajokat tartalmaz, melyek hidratálják az ajkakat (nincs a képen)


Melyik újdonságra lennétek legkíváncsibbak? Melyikről legyen teszt elsőként? :)

Végül pedig hoztam egy videót Nektek magáról a blogger napról, hogy kicsit Ti is részesei lehessetek az eseménynek. Láthatjátok benne, ahogy a L'Oréal Paris hazai sminkmestere bemutatja nekünk a termékek használatát a csodaszép modelljén, aki az igéző sminkkel még szebb lesz. :)

Ha nem működne a beágyazott a videó, IDE kattintva megnézheted Youtube-on. 

Megjegyzések