JESSUP FEKETE/FEHÉR ECSETKÉSZLET


Igen, jól látjátok... megint egy ecsetkészlet...megint egy JESSUP ecsetkészlet. Azt hiszem menthetetlenül beleszerettem a márkába. Az régebbi posztomban bemutattam már tőlük egy rendkívül jól sikerült készletet, ha lemaradtál, akkor ITT elolvashatod. Múltkor mutattam egy képet a Facebook oldalamon az újdonságaimról, és egyértelműen erre voltatok a legkíváncsibbak, ezért úgy gondoltam, hogy egy cikket is mindenképpen szentelek Nekik, még a videós bemutatás előtt.


Ugyanúgy, mint az előző készletem a márkától, ez is a Make Up Plaza-ból érkezett. Érdemes szétnézni náluk, ugyanis egyre nagyobb a kínálat, csak győzzünk választani. Ez a 15 darabból álló szett létezik lila-arany változatban is, ami szintén gyönyörű, nekem az is nagyon tetszett, de első blikkre ez a fekete-fehér verzió rabolta el a szívem.
Nos mindamellett, hogy rendkívül csinos készletről van szó - ezt nem is kell bizonygatnom, hiszen  látható a képeken is - szerencsére ismételten nagyon jó minőségről számolhatok be Nektek.
Az ecsetek kellően tömöttek, a méretük (normál hosszúságú) megfelelő, kényelmes őket használni. Jól felveszik az anyagot, és szépen le is adják.A szett egy félprofi, komplett ecsetkészlet, amellyel teljes sminket elkészíthetsz. Véleményem szerint minden olyan ecsetet tartalmaz, amire szüksége lehet egy kezdő illetve egy haladó sminkelőnek is.

A készlet darabjai közt találunk (Powder brush) púderező/pirosító ecsetet, (Blusher brush) arcpirosító/bronzer felvitelére alkalmas ecsetet, (Buffing brush) nagy púderecsetet, (Contour brush) kontúrozót, (Angled face brush) ferde arcfestő ecsetet, (Foundation brush) lapos alapozó ecsetet, (Fluffy Shadow brush) kontúrhúzó ecsetet, (Small Shadow brush) kicsi szemfestő ecsetet, (Blending brush) satírozó ecsetet, (Crease brush) szemfestő, satírozó ecsetet, (Precision Smudge brush) precíziós satírozó ecsetet, (Smudge brush) festékfelhordó ecset, (Angled liner brush) szemöldök, kihúzó ferde ecsetet, (Concealer brush) korrektor ecsetet, (Spoolie brush) szemöldök, szempilla igazító eszközt.


Az én személyes kedvenceim a szettből: arcpirosító/bronzer ecset, kontúrecset (ezer éve vágytam már egy ilyen kontúrozóra!), ferde arcfestő ecset, ferde (szemöldök)ecset, precíziós satírozó ecset, azaz ceruzaecset, a Smudge brush - festékfelhordó ecsetnek nevezett kis, kerekített fejű, rövid szálú ecset, ami egyszerűen tökély az alsó szempillatöveknél való sminkelésre, és a Crease brush nevű satírozó ecset, amivel pl. a külső V-ben dolgozhatunk nagyon pontosan.
Egyébként rendkívül sokoldalúak az ecsetek, azaz nem csupán arra használhatóak, amire szánják őket.


Még a sok ecset mumusaként is emlegetett nagymosáskor sem okoztak csalódást, ugyanis nem hullott ki egyetlen szálacska sem, és a formájukat is megtartották.

Engem abszolút meggyőztek, ahogy az előző Jessup készlet is, ezek a darabok is szuper segítségeim a sminkem elkészítésekor, és nem mellesleg csodásan mutatnak a polcomon.  :)

A szett ára: 8100 Ft
A cikkben bemutatott 15 db-os ecsetkészlet a Make Up Plaza kínálatában - ITT
Jessup ecsetek a Make Up Plaza-tól - ITT

Megjegyzések

  1. Jesszasz! Ez még dekorációnak is gyönyörű! Valami észvesztően szép ez az ecsetkészlet, nagyon elegáns ez a fekete fehér kombináció! Engem nagyon levett a lábamról:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagy vele egyedül, én is teljesen beleszerettem. Szerencsére amennyire szépek, annyira jók is. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.