ROMANTIKUS, VISSZAFOGOTT SMINK

Az Aden-lány sminksorozatban most egy visszafogottabb, természetes hatású, randevúra is tökéletes sminket készítettem, aminek a lépéseit természetesen most is megosztom veletek.

Egy romantikus randira nem kell túlzásokba esni sminkelés terén sem, ilyenkor inkább egy visszafogottabb, természetesebb sminkkel emelem ki az arcomat.

1. Első lépésként lealapoztam az arcom az ADEN BB krémmel  (01 Light), amely könnyed, természetes fedést biztosít az arcbőrnek. A szemem alá, és a szemhéjamra korrektor stiftet használtam (01 Light).

2. Ezután fixáltam kompakt púderrel (01 Tan), és finoman kiemeltem az orcákat a gyönyörű, rózsás árnyalatú Terracotta pirosítóval (01 Pink). Véleményem szerint egy randin nem kell erős pirosítást alkalmazni, épp csupán annyit, hogy olyan kis bájosan elpirultnak tűnjön a bőr.

3. A szemöldököm szemöldökceruzával emeltem ki, a kupakján levő kis fésűvel pedig átfésültem a szálakat (Brown).

4. Szemsmink lépései:
•    A szempillatöveket kihúztam fekete szemceruzával (00 Devil).
•    A teljes szemhéjamra felvittem kétvégű, vastag Gold-Brown nevű szemhéjszínező ceruza arany árnyalatát, majd erre a krémes alapra a Terracotta barna szemhéjpúderéből (06 Brown) a világosabb barna szemhéjport.
•    A külső V-ben a sötétebb barna szemhéjfestéket használtam finoman, majd a vízvonalam barna szemceruzával emeltem ki. (06 Choco Latte)
•    A kétvégű ceruza arany felével átmentem az alsó szempillatöveken is, majd fogtam a barna, hármas palettát, és a világos barna árnyalatával és egy ceruzaecsettel átsatíroztam a vonalat, kihagyva a belső 1/3-ot, ahol a világosabb aranyló tónussal fixáltam a ceruzavonalat.
•    Ez a Terracotta hármas paletta nagyon univerzális, ugyanis most tusnak is ezt használtam, méghozzá úgy, hogy egy ferde ecsetet enyhén benedvesítettem, és a legsötétebb barnával cicás tusvonalat húztam.
•    Végül spiráloztam alul és felül is az Intelligent szempillaspirállal (Black), amivel gyönyörű, természetes, ívelt pillákat lehet varázsolni.

5. Végül pedig az ajkaimra felvittem egy ragyogó, rózsaszín szájfényt (08 Diamond Orchid).


Ui: Sajnos még nem éreztem túl jól magam a smink készítésekor, előtte voltam beteg, ezért olyan megviselt az arcom.

Megjegyzések