PÓLÓT TERVEZTEM | KREATIVATOR


Nemrég kaptam egy e-mailt a Kreativator csapatától, amiben megkérdeztek, hogy nincs-e kedvem tervezni magamnak egy pólót vagy egyéb ajándéktárgyat. Természetesen azonnal igent mondtam. :)

Elég sokat gondolkoztam, hogy milyen pólót szeretnék, mert abban az egyben biztos voltam, hogy pólót választok, ugyanis szeretném majd hordani is az általam tervezett darabot. A választási lehetőségek száma nagy, ugyanis pulóvereket, naptárakat, bögréket egyéb ajándéktárgyakat... stb is tervezhetünk magunknak.

Lehetőség van saját szöveg vagy minta feltöltésére is, de akár válogathatunk az oldalon fellelhető rengeteg minta közül is, én is így tettem végül.

Először a blogom nevén gondolkoztam, de aztán úgy voltam vele, hogy lehet furán érezném magam egy ilyen felsőben, amin az oldalam neve virít, ezért megnézegettem a program által felajánlott mintákat is, és rövidesen meg is volt álmaim pólója, ugyanis ráleltem a "KEEP CALM AND GO SHOPPING" feliratra, amit nagyon magaménak éreztem: a barátnőmmel sokszor ugrottunk már el egy kis "idegnyugtató" vásárolgatásra ezzel a jelmondattal. :)Kiválasztottam a pólóm szabását (hosszú ujjú), színét (fekete), méretét (M), és mintát is, szépen rá is került a pólóra, már csak mentenem kellett. Egyébként roppant egyszerű kezelni a programot, nekem is elsőre sikerült, amit elképzeltem. Végül a kosárba tettem, leadtam a megrendelést, és szuper gyorsan meg is érkezett a termék.


A csomagot kibontva örömmel tapasztaltam, hogy nem csak a póló anyaga remek (100% pamut), hanem nagyon jó minőségű a nyomás is rajta, biztos vagyok benne, hogy sokáig szép marad, én pedig örömmel fogom viselni. Köszönöm szépen a lehetőséget Kreativator! :) Ha Ti is szeretnétek rendelni egyedi termékeket, akkor irány a http://kreativator.eu/hu/ weboldal, ahol egyszerűen megtervezheted, amit megálmodtál magadnak!


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.