L'ORÉAL ÚJDONSÁGOK | SZEMPILLASPIRÁL ÉS SZEMHÉJTUS


Ma a L'Oréal Paris újdonságairól hoztam Nektek beszámolót: azaz a főszerepben a False Lash Sculpt szempillaspirál és a Super Liner Perfect Slim szemhéjtus.


False Lash Sculpt spirál - most kapaszkodjatok meg - szemkontúrozó hatással! A keféje nagyon érdekes küllemű, 2 sornyi sörtével rendelkezik, funkcióját tekintve a külső sörték dúsítják és hosszabbítják a pillákat, a belső sörték pedig befestik a szempillák tövének vonalát is a kontúrozó hatásért.


A spirál külseje ismét gyönyörű, ez a liláskék-ezüst-fekete kombináció nagyon mutatós, de őszintén szólva én még nem találkoztam olyan L'Oréal spirállal, ami ne lett volna csinos. Első látásra még számomra is nagyon meglepő volt a kefe, pedig rengeteg szempillaspirállal volt már dolgom, de ez nem egy szokványos típus, az biztos! Viszont működik! Csupán 1 rétegben is nagyon szép hatást lehet elérni vele, én így használom, de természetesen a drámai hatás fokozása érdekében illetve egyéni igény szerint fel lehet akár 2 rétegben is vinni.

A Super Liner Perfect Slim szemhéjtusról is csak jót mondhatok, ugyanis rendkívül precíz tusvonalat húzhatunk vele egyetlen mozdulattal, ami nem meglepő, tekintve, hogy a tushegy 0,4 mm! A csúszásmentes csomagolásnak köszönhetően nem mozdul el az ujjak között, ez is nagyban elősegíti a szép végeredményt.

Tartósság szempontjából mindkét termék jelesre vizsgázott, egy teljes napot kibírtak rajtam elcsúszás nélkül. Az eltávolítás sem okozott gondot, nem kell agyondörzsölni a szemhéjat, szemfestéklemosóval szépen, könnyedén lejön.

A képen láthatjátok milyenek élesben, a spirált 1 rétegben használtam.


Hogy' tetszik Nektek? Ki fogjátok próbálni őket?

Megjegyzések