MISS SPORTY ÚJDONSÁGOK


Nemrég lehetőségem nyílt, hogy kipróbáljam a Miss Sporty újdonságait, én pedig örömmel láttam neki a tesztelésüknek.


A csomagban ezek a termékek lapultak:

  • Studio Eyebrow Kit
  • Studio Lash Dark Lasher szempillaspirál
  • Perfect Stay Liquid Korrektor
  • My Best Friend Forever ajakrúzs

Studio Eyebrow Kit - 001 Medium Brown 


Az utóbbi időben sok márka rukkolt elő szemöldökformázó készlettel, most a Miss Sporty újdonságát mutatom meg Nektek. Én a Medium Brown árnyalattal tehettem egy próbát.


A kis csomag tartalmaz egy színezett gélt (waxot) illetve egy por állagú festéket. A waxot egy kis fólia is védte, a képeken láthatjátok a kis áttetsző fülecskét, amivel le lehet húzni.


A benne található kétvégű ecsetke kimondottan jó minőségű, szuperül lehet vele dolgozni, a kis kefe is hasznos, ugyanis egyszerűen átfésülhető vele a szemöldök a formázás előtt, hogy rendezzük a szálakat, és utána is, hogy természetesebbé varázsoljuk az összhatást.


Amit picit sajnálok, az az, hogy nekem ez a szín sajnos nem jó, ugyanis jóval világosabb, mint az én szemöldököm, illetve enyhén vöröses a tónusa, ami ugyan alapjáraton a hajszínemhez passzolna, de a szemöldököm totál sötétbarna szálakból áll, így elüt tőle.


Studio Lash Dark Lasher szempillaspirál


A spirál, amelynek keféje a "3D Generation" jelzőt kapta, hajlított, szilikon sörtés. Dúsítást, és ívelést ígér.


Dúsításban még új spirál révén annyira nem volt erős, viszont ez az a típus, ami úgy 1-2 hét használat után éri el a legtutibb állagot. Az ívelést már most szépen hozta. Nem pereg, a tartósságra sem tudok rosszat mondani. Az ára is rendkívül kedvező: 899,- Ft az ajánlott fogyasztói ára.

Így mutat 1 rétegben:


Ezen a képen láthatjátok a spirál mellett, a szemöldök szettet is bevetésen. Sajnos egyértelmű, hogy ez a Medium Brown árnyalat nem nekem lett kitalálva, a szemöldököm sokkal sötétebb. :(

Perfect Stay Liquid Korrektor - 001 LightEgy tartós korrektor is lapult a csomagocskámban, szerencsére a legvilágosabb árnyalatban, ami szépen passzol a bőrömhöz. Állagát tekintve krémes, folyékony, ezért a szem alatti területre használható ki igazán. A fedése közepes, de ha nem durván fekete karikákra kell, akkor ennél több nem is kell. Aminek nagyon örültem, hogy nem szárítja ki ezt az érzékeny területet szerencsére.


Szivacsos applikátort kapott, ami elegendő anyagot vesz fel.


My Best Friend Forever ajakrúzs - 202 My Pretty Rose


Talán a legkíváncsibb voltam erre az utolsó termékre, amit bemutatok. A BFF rúzsok 7 árnyalatban kaphatóak, én a 202-es My Pretty Rose-t kaptam tesztelésre. Nagyon megörültem, hogy egy élénkebb szín került hozzám, ugyanis mostanság odáig vagyok az ütősebb tónusokért.


A design nagyon helyesre sikerült: vidám és fiatalos. Áttetsző, rózsaszín kupak, alatta ezüst színű a csomagolás.


A rúzs színe csodaszép bogyószín, egy kis csillámmal megspékelve. Az illata kellemes, gyümölcsösnek mondanám. Az állaga inkább tömörebb, ezért egyszerű szépen, pontosan felvinni az ajkakra.


Így néz ki az alkaromra húzva:


Így pedig az ajkaimon:


Tartósság: az ivást gond nélkül bírta, az evésnél azért kicsit megkopott. Ennek ellenére nagyon jónak találtam, biztos sokat fogom használni a jövőben, sőt szerintem még megnézem a többi kapható árnyalatot is, ugyanis, ahogy az elején is említettem, 7 tónus közül választhatjuk ki a nekünk tetsző darabokat.
Ára 899,- Ft, ami szerintem abszolút pénztárcabaráttá teszi.

#100 My Tender Pink #101 My Adorable Nude #102 My Funny Mauve #201 My Amazing Fuschia #202 My Pretty Rose #302 My Kindly Red #500 My Sweet Mocha

Nos, ezek lettek volna a Miss Sporty újdonságai, melyik a kedvencetek? :)

Megjegyzések