L'ORÉAL PARIS ÚJDONSÁGOK & SMINKTRENDEK


Az ünnepek ugyan sajnos már elmúltak, a L'Oréal mégis visszacsempész nekünk egy kicsit az ünnepi ragyogásból.
Mióta piacra dobták a La Palette Nude palettájukat, hatalmas népszerűség övezi, ami nem is csoda, hiszen elérhető áron juthatunk hozzá egy igazán remekül kihasználható darabhoz.
A La Palette Ombrée a márka legújabb, elegáns palettája amivel egyszerűen varázsolhatsz magadnak nappali, de akár szexi, esti sminket is. Ez a paletta a színek szerelmeseinek is telitalálat, hiszen a barnás árnyalatok mellett merészebb színek (kék, lila...) is megtalálhatóak benne. Ugyanúgy, mint a nude palettánál, ebben is 10 árnyalattal gazdálkodhatunk, fényes és matt színek egyaránt találhatóak közöttük.

Ajánlott fogy. ár: 4 999,- Ft 

A L'Oréal másik új terméke a True Match Genius alapozó, amit egy új generációs, intelligens alapozóként mutatnak be nekünk.

"Egyetlen mozdulattal: SIMÍT, mint egy báziskrém
| EGYSÉGESÍT, mint egy alapozó | SZÉPÍT, mint egy korrektor | MATTÍT, mint egy púder."

 

Ajánlott fogy. ár: 5 399,- Ft

L'Oréal Paris szépségnagykövetek a Golden Globe-on - 2016 legújabb sminktrendjei

Megjegyzések

  1. Amennyire hidegen hagyott a L'Oreál, mint márka, mostanában sorra hoznak ki olyan termékeket amiktől csillog a szemem. Azt hiszem Tati videóinak is köszönhető! :) De ez a két termék most különösen. Nagyon remélem, hogy a Lumi Cushion alapozó is be fog jönni, annál szerintem egy percig sem vacillálnék!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.