JESSUP ECSETKÉSZLET


- Helló, Viki vagyok és sminkecset mániás (többek között). :D

Nos, azt már tudjátok rólam, hogy imádom a szép sminktermékeket, hiszen mi másért szenteltem volna neki egy saját honlapot, illetve a szabadidőm nagy részét. Viszont mit érnek a szép sminkcuccaink megfelelő ecset nélkül? Az eszközeink éppolyan fontosak, mint maguk a termékek.


Szeretném azt a tévhitet is eloszlatni, hogy kizárólag a drága darabok lehetnek jó minőségűek. Szerencsére manapság megfizethetőbb áron is juthatunk remek ecsetekhez.
A mai posztban a Jessup márka ecseteit ismerhetitek meg közelebbről, pontosabban a 15 db-os készletét.

Az én szettem a Makeup Plaza-tól érkezett, ahol többféle ecset/ecsetcsomag közül válogathatunk, vannak többek között 10-es, 12-es készletek, aztán kimondottan szemre való ecsetszettek is... Ennek a 15-ös garnitúrának a színösszeállítása fekete-ezüst, egyszerű és elegáns. Egyébként ugyanez a 15-ös szett kapható még: fekete-arany, lila-arany és fehér-arany, rózsaszín-ezüst és világoskék-ezüst verzióban is. Szerintem öröm rájuk nézni, olyan szépek! Tudom, nem ez a leglényegesebb tulajdonsága egy ecsetnek, de nekem fontos szempont, hogy esztétikus is legyen a küllem. Tökéletesen kézre állnak, pont megfelelő méretűek.


Tapered face - pirosító ecset
Large powder - nagy púderecset
Powder/blush - púder/pirosítóecset
Large concealer - nagy korrektorecset
Tapered highlighter - higlighter ecset
Duo fibre powder/blush - duo fibre púder/pirosító ecset


Large fluff - nagy árnyékolóecset
Small tapered blending - kicsi satírozóecset
Short shader -kis fejű szemhéjecset
Flat definer - egyenes, lapos ecset
Small eyeliner - tusecset


Lip - rúzsecset
Concealer - korrektorecset
Blending - satírozóecset
Tapered Blending - kerek fejű satírozóecset

Különösebben nem részletezném, hogy melyik ecset, mire való, ezt úgyis tudjátok a nevükből. Viszont azt feltétlen el kell mondanom, hogy én nagyon megszerettem őket, ugyanis, ahogy a videóban, amiben először megmutattam őket, már elmondtam: nagyon fincsi puhák, szuperül tömöttek = nagyszerű darabok! Az pedig, hogy mosáskor egyetlen szálat sem hullattak ki, külön öröm!

A szett ára: 6.100,- Ft 
A cikkben bemutatott 15 db-os ecsetkészlet a Make Up Plaza kínálatában - ITT
Jessup ecsetek a Make Up Plaza-tól - ITT

Megjegyzések

 1. Úúúú, eddig nem tudtam eldönteni, hogy melyik szett legyen, azt hiszem most eldőlt :) Köszi! Mosásnál neked mennyire hullajtották a szőrüket? A ragasztás megfelelő, nem lötyög:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Te drága, írtam ám a vége felé, hogy nem hullott ki egy szál sem mosásnál. :) :*

   Törlés
  2. Amúgy nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem a döntésben. :) Ja, és nem is lötyögnek szerencsére! :)

   Törlés
  3. Á bocsi, túl gyorsan olvastam:D szokásom:D könyveknél is van, hogy annyira nem bírok magammal, hogy átlapozok oldalakat..:))) bocsi

   Törlés
  4. Semmi baj, én is szoktam így járni! :)

   Törlés
 2. Nekem is megvan ez a készlet (ez is) a Jessuptól ès én is nagyon szeretem. Ebayről rendeltem, de szerencsére így is kifogástalan minőséget kaptam. Egyedül a kecskeszőr ecsetek problémásak, "felkaparják" a szemhéjpúdert és mosni is sokkal óvatosabban kell őket. Annyira megszerettem a márkát, hogy napról napra csökken a Sigmák iránti vágyam (ami egy esetleges lottó ötössel persze visszafordítható :D)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.