ISMERKEDÉS A PANAROMMAL


"A természet nyújtotta leghatásosabb gyógyító erő az aromás növényekből nyert illóolajokban rejlik, amelyek a testre és a lélekre is egyaránt hatnak."
Szerintem nem meglepő, hogy felkeltette a figyelmem ez a szemléletmód, borzasztóan kíváncsi lettem rájuk. A vállalkozás, immár közel 15 éve működik, 100%-os tisztaságú, természetes alapanyagokból készülő illóolajakat, növényi olajakat, növényi kivonatokat, kész termékeket és kozmetikumokat találunk a kínálatukban (melyek szigorú nemzetközi minőségi ellenőrzésen esnek át, így terápiás célra igazoltan alkalmasak), illetve aromaterápia oktatásokat is tartanak.


Én két termékkel ismerkedem mostanában: Orvosi levendula (Lavandula Angustifolia) aromavíz és a Kókuszolaj (Cocos Nucifera).

Orvosi levendula (Lavandula Angustifolia) aromavíz 200 ml


Hűsítő, regeneráló, tisztító, nyugtató, minden bőrtípusra kiváló. A levendulavíz alkalmazható kisebb napégés tüneteinek enyhítésére a bőrre permetezve.
Kiszerelés: 200 ml
(kapható 1000ml-es kiszerelésben is - 6.668 Ft)
Ár: 1.904 Ft

Kókuszolaj (Cocos Nucifera) 100 ml


A kókuszolaj ideális testápoló, hiszen hatékonyan és tartósan hidratálja a bőrt, megvédi a külső környezeti hatásoktól. Táplálja, erősíti, egészségessé és csillogóvá varázsolja a hajat. Beállítja a fejbőr optimális működését, megszünteti a korpaképződést.

Kiszerelés: 100 ml
Ár: 2.790 Ft


A levendulával nem volt sok tapasztalatom ezidáig, de kíváncsian várom, hogy mi mindenre fogom tudni használni, a kókuszolajat viszont ismerem (és imádom) régebbről, sokszor használtam már, bár nem ettől a márkától. Szuper bőrápolásra, hajápolásra...stb.
Bővebben olvashattok a panarom oldalán, ami csodaszép, letisztult dizájnú honlap, sőt vásárolhattok is, ugyanis webshopot is találtok.

Adagoló- illetve szórófejjel használva, egyszerűbb a kinyerésük, amik szintén beszerezhetőek a webshopból a kellékek menüpontból.

Nos, én kíváncsian várom a hosszú távú tapasztalataimat a termékekkel. :) Ti ismeritek a márkát?

Megjegyzések