HATALMAS ADEN COSMETICS SMINKCSOMAG | TERMÉKTESZT


Sokan kértétek tőlem, hogy mutassam be részletesen azokat a sminktermékeket, amiket az ADEN-lány verseny 2. fordulóján használtam a versenysminkem elkészítésekor. Az ADEN egy jó nagy adag sminkterméket küldött, ezek közül kell választani, és elkészíteni egy ünnepi look-ot. Nekem a csomagomban volt még egy kék szempillaspirál, illetve egy kék csillámpor is, amik végül nem lettek felhasználva, de a későbbiek során természetesen lesz róluk szó a blogon. Most azokat a termékeket ismerhetitek meg közelebbről, amik a sminkemben szerepet kaptak.


Az Aden Cosmetics-ről feltétlenül tudni kell, hogy remek minőséget képviselnek, rendkívül kedvező áron. Ráadásul a webshopjukból a szállítás sem tesz rá sok költséget, ugyanis már 490,- Ft-ért kiszállítják a vágyott termékeket. :)
A Beszerezhetőségnél minden esetben az adenshopot jelöltem meg, mert bár sok helyen kapható pl. fodrászcikkesek, de a webshopot tudom Nektek fixként megjelölni, így linket találtok ezeken a helyeken, ami elvezet az adott sminktermékhez Benneteket.

Aden Terracotta Pirosító Púder (No. 03 Red)

Ami a csomag bontogatásakor elsőként szemet szúrt az a pirosító volt, ugyanis én egyszerűen imádom az ilyen különleges textúrájú pirosítókat, ráadásul ennek a darabnak valami gyönyörűséges színe, fénye van!


Ahogy a versenyben is írtam a leírásban nagyon pigmentált termékről van szó, elég épphogy csak beleérinteni az ecsetet és máris csodás pírt varázsolhatunk az arcunkra. 5 grammnyi mennyiséget kapunk, de mivel kevés elég belőle, bőséges ez a mennyiség. Plusz imádom, hogy nem porol feleslegesen a termék.


A mintát az ujjammal húztam...Őszintén szólva, most, hogy így elnézem a swatch-ot, ki fogom próbálni szemsminkben is. Nem tudom, Ti hogy' vagytok vele, de én odavagyok az ilyen univerzális darabokért. <3

Beszerezhetőség: adenshop

Aden Terracotta Trio Szemhéjpúder (No. 03 Blue)

A következő termék a kék trio szemhéjpúder, aminek az a különlegessége, hogy szárazon és nedvesen is használható.


Gyönyörűséges, szikrázó árnyalatok, a kéken kívül kapható még 5 színkombinációban.

Minták - szárazon:


Minták - nedvesen:


Beszerezhetőség: adenshop

Aden Szájfény (No. 08 Diamond Orchid)
Képzeljétek, mióta megkaptam ezt a szájfényt, szinte minden nap ezt használtam! Ez azért azt hiszem eléggé beszédes, hogy mennyire megszerettem. :) Tartós, gyönyörű, és az illata is fini. 5 ml terméket kapunk.Az applikátorával nagyon könnyű dolgozni, szépen, precízen felvihető vele az anyag az ajkainkra.


A neve nagyon találó, ugyanis tényleg, mint egy gyémánt úgy szikrázik, de mégsem túl sok.


12 árnyalatban kapható, plusz egy teljes áttetsző is található a kínálatban.

Beszerezhetőség: adenshop


Aden Szemkontúr Ceruza (No. 08 Ocean)
Íme a készített ünnepi sminkem talán legfőbb szereplője, ami mindennek az alapját adta. :) Én nemes egyszerűséggel "csodakéknek" nevezem csak, ugyanis ritkán látni ennyire élénk, izgalmas kék szemcerkát.


Ha valaki szereti a kék színt, szerintem kihagyhatatlan ez az ceruza. Egyébként összesen 23 gyönyörű színárnyalatban kapható, szóval választék bőven van, már csak a választás lesz nehéz a sok szépség közül.


Nem túl puha, nem túl kemény, az állaga egyszerűen szuper!

Beszerezhetőség: adenshop

Aden Kétvégű Vastag Szemhéjceruza (Gold-Brown)
Egy újabb izgi termék, ez a kétvégű szemhéjceruza. Az egyik fele egy gyöngyház ragyogású arany szín, a másik pedig egy csodás mokka-szín.Összesen 7 árnyalatban kapható a ceruza, azaz 14 különböző szín.


Az állaga remek, nagyon jól eldolgozhatóak, szemceruzaként és szemhéjárnyalóként egyaránt megállják a helyüket. Sőt az arany szín még highlightként is használható.

Beszerezhetőség: adenshop

Aden Tégelyes Tus (Black)

Amikor először kézbe vettem a tust, kicsit megijedtem, ugyanis az ilyen tégelyes tusokkal nem mindig szoktam túl jóban lenni, számomra a tégelyes, zselés tusok illetve a filces kiszerelések sokkal jobban beváltak. De szerencsére a félelmeim alaptalannak bizonyultak! Nagyon könnyen lehet használni, rendkívül precíz vonalat tudunk vele húzni.


Nem az a hajlékony ecsetes feje van szerencsére, hanem inkább a merevebb típus, ezáltal gyerekjáték vele a tusvonal meghúzása.


Nem mellesleg ÉBENFEKETE színe van! Egy húzásra teljesen tökéletes. A mintán is láthatjátok, ebbe nem lehet belekötni. 4,5 ml-es a kiszerelése.


Beszerezhetőség: adenshop

Aden Folyékony alapozó (No. 02 Natural)

Elérkeztünk az utolsó termékhez, ami az Aden olajmentes alapozója. 9 árnylatban, 15 ml-es kiszerelésekben kapható. Ahogy a képen is látszik, az adagolója pumpás megoldású, szerintem ez a legjobb variáció.


Szerencsére nekem tökéletes az arcom színéhez a 02-es Natural árnyalat, amit kaptam. A mintán a belső karomhoz képest lehet sötétnek tűnhet, de a karunk belső része világosabb alapból.


Folyékony, de nem túlzottan, szépen lehet kontrollálni. Kézzel, ecsettel, sminkszivaccsal egyaránt jól eldolgozható. Természetes, üde hatású a bőrön, cseppet sem maszkszerű. 

Beszerezhetőség: adenshop

Nos, ők lettek volna az én ADEN-lány versenyre készített ünnepi sminkem főszereplői, remélem Nektek is annyira megtetszettek, mint nekem. Volt már aki írta, hogy az én sminkem hatására vásárolt, ennek nagyon örülök mindig, ha megírjátok, hogy tudtam segíteni és örültök a beszerzett újdonságoknak. :)


Végül pedig nagyon szeretném Nektek megköszönni, hogy támogattatok a verseny alatt a szavazataitokkal. <3 Mint azt gondolom sokan tudjátok, ma van az utolsó napja a szavazásnak, éjfélkor zárják a megmérettetést. Ha még ma megtennétek és nyomnátok rám egy szavazatot, azt nagyon szépen megköszönöm!


Szavazás itt:
http://link-shr.com/spf0/full24623/Megjegyzések

  1. Vééégre egy egyedi, de mégis karácsonyhoz illő smink. Nem mellesleg hihetetlenül jól áll neked a kék. *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a kedves szavaid Smejka, nagyon jólesett olvasni! :) :*

      Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.