FYTOFONTANA STEM CELLS | SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ ÉS SZEMFESTÉKLEMOSÓ


Ma két nagyon izgalmas terméket szeretnék Nektek bemutatni. A Fytofontana márka talán már nem ismeretlen számotokra, ugyanis még régebben írtam már egy termékükről (Őssejtes fiatalító szérum szem alatti sötét karikákra), amit ha még nem olvastatok,  ITT megtehetitek.

Most is a szemkörnyékünk ápolásánál maradunk, ugyanis egy szemkörnyéki fiatalító szérumról lesz szó, illetve egy szemkörnyék tisztító termékről.
Magáról a márkáról, és a kozmetikumokról itt olvashattok bővebben: http://www.fiatalodj.hu/


Szép, arany-fekete dobozban kaptam a termékeket, amit még egy fólia is védett. A doboz hátulján olvashatunk a termékről.


FS Fytofontana Stem Cells EyecontourŐssejtes szemkörnyéki fiatalító szérum

Ez a szérum a finom és érzékeny szemkörnyék ápolására lett kifejlesztve. A gondosan kiválogatott hatóanyagokat egyedi kombinációban tartalmazza, melyek csökkentik a szemkörnyéki ráncokat, fokozzák a bőr rugalmasságát és feltöltik a folyamatos megújuláshoz szükséges anyagokkal.


Amit elsőként észrevettem, hogy van egy kis védőkupak a csőrön, így is védve a terméket. Amit pedig elsőként megtapasztaltam, az a csodálatos illata! Abszolút nem tolakodó, isteni virágillatot érzek ki belőle, élmény használni! Azt vettem észre, mert bár nincsenek szerencsére még ráncaim (viszont fontos a megelőzés, és az ápolás ettől függetlenül is), hogy gyönyörűen felfrissíti a tekintetem. Az állaga enyhén vizes hatású, ez is fokozza a frissesség érzetet. Ahogy a régebben tesztelt termék is, ez is hamar beszívódik, nem kell sokat várni a sminkeléssel.  Nem mellesleg meg kell említenem a küllemét is, mert bár a belbecs lényegesebb talán, de azért egy ilyen külső mellett nem mehetünk el szó nélkül. Minden szépet szerető nőnek, jóleső egy ilyen gyönyörű, luxuskülsejű termékre ránézni, a pipereasztalkám dísze lett!

Kiszerelés: 15 ml
További infók a termékről: KATT

Fytofontana Stem Pure Eye

Őssejtes kétfázisú szemfestéklemosó 

Tekintettel arra, hogy bőrünk a szem környékén roppant vékony és sérülékeny, az öregedés első jelei itt látszanak meg legkorábban, ezért ápolására különös gondot kell fordítani. A Fytofontana Stem Cells Pure Eye szemfestéklemosó az alapos sminkeltávolításhoz két fázist tartalmaz. Innovatív formulájának köszönhetően gyengéden és hatékonyan tisztítja a szemkontúrt, miközben értékes hatóanyagaival ápolja és megújítja azt. A készítmény alkohol – és szappanmentes, anélkül távolítja el a szemfestéket, hogy a bőrt túlzottan kiszárítaná.

Szintén védőkupakkal ellátott termék, számomra ezek az apróságok nagyon fontosak! Minőségi, üvegben kapjuk a terméket, s mivel ez egy kétfázisú lemosó, két színből áll, halványzöld és -sárga, amit összerázva, használat előtt, egy zöld lemosót kapunk.
Tökéletesen eltávolít minden sminket, nem kell dörzsölni: csak pumpálok egy keveset egy-egy vattakorongra és óvatosan áttörölgetem velük a szemeim, gyönyörűen leszed mindent. Nagyon jó dolog, hogy alkohol-és szappanmentes, így valóban semmilyen szárító hatásról nem tudok beszámolni.
Az illata, ennek a terméknek is finom, visszafogott. Enyhe virágillatot véltem felfedezni ennél is.

Kiszerelés: 125 ml
További infók a termékről: KATT

Én nagyon elégedett vagyok a kipróbált Fytofontana termékekkel, örömmel használom őket! :) Ti ismeritek a márkát? 

Megjegyzések