CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE KORREKTOR


Ma a Catrice roppant népszerű Camouflage korrektorának folyékony testvérét vesszük tüzetesebben górcső alá.

A leírása szerint: "Tökéletesen elfedi a szem alatti karikákat, a bőrhibákat és még a tetoválásokat is. Szükség esetén több rétegben is alkalmazható. Vízálló."Nos tetkóm nincs, így ezt nem tudtam tesztelni, viszont szem alatti karikákkal rendelkezem, főleg mostanság, mivel elég sokat dolgoztam, tanultam.

Két darab érkezett tesztelésre, 010 Porcellain és 020 Light Beige árnyalatban. A 010-es picit világosabb, a 020-as is világos, de egy gondolatnyival természetesen sötétebb, mint a másik. Az én színem inkább a 020-as.Ez egy magas fedésű, ultra-tartós korrektor, ellentétben a tégelyes rokonával, applikátor segítségével tudjuk eloszlatni a krémet a bőrön.


Az állaga kellemes, nem túl folyós, így könnyedén eloszlatható.
A 010-es Porcellain semleges tónusú, világos korrektor.


Ahogy feljebb is írtam, a 020-as icipicit sötétebb, mint a másik, de ez inkább sárgásabb tónusú.Ahogy a leírásában is olvashatjuk, rétegezhető, de szerintem felesleges. Én 2, nagyon max 3 pöttyöcskét teszek a szemem alá, eldolgozom és kész.


Valóban szuper fedésű termékről beszélünk, durvább, karikásabb időszakokban igazán jó szolgálatot tesz!

Kiszerelés: 5 ml
Ár: 1159,- Ft

Megvásárolható a Müller és a Rossmann drogériákban.

Megjegyzések

 1. Pont most tervezek kicsit nyitni új korrektorok felé és annyian mondogatjátok ezt a darabot, hogy azt hiszem meg is van, mi lesz az első, amivel kísérletezni fogok! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kíváncsi vagyok a véleményedre, majd írj róla, hogy vált be! :)

   Törlés
  2. Mindenképp <3

   Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.