AVON MAGIC EFFECT COSMIC KÖRÖMLAKKOK | AURORA & MOONBEAM


Ma két gyönyörűséges AVON körömlakkot mutatok meg Nektek. A Magic Effects Cosmic lakkok, holografikus hatásúak, és egyszerűen csodaszépek! Nem azok a túlzóan holo lakkok ők, hanem a visszafogottabban, elegánsabban, de pont így tökéletesek, ahogy vannak.


Csillogó hatású körömlakk a káprázatos manikűrért kozmikus csillogással.

Finoman, és nőiesen ragyognak, s mivel a karácsony amúgy is a ragyogásról szól, miért ne kaphatnának a ragyogásból a körmeink is? :)

A kiszerelés a szokásos 10 ml, és természetesen a szintén megszokott fekete dobozkában érkezik a termék.
A szépséges lila az Aurora nevet viseli, míg az ezüst színű csodát a Moonbeam-re keresztelték.

Elsőként az Aurora-ról pár szó: A lakk állaga véleményem szerint pont tökéletes, se nem túl sűrű, se nem túl folyékony. Az ecsete a szokásos AVON-os ecset, csupán közepesen vastagabb típus, azaz a nem a most trendibbnek számító széles ecset. Én szeretem a szélesebb ecseteket, viszont valamiért olyan precízen tudok az AVON lakkokkal bánni, hogy nem zavar, hogy kicsit karcsúbb ecsetkével van dolgom. Az Aurora már 2 rétegben nagyszerűen fed.


A Moonbeam amolyan igazi, iroda-barát lakk, ugyanis kimondottan lágy, visszafogott színről beszélünk esetében.


Lámpafényben, napfényben gyönyörűen érvényesül a holo hatás, de ezt anélkül teszi, hogy "túl sok" lenne. Az állaga neki is remek, nem folyik túlzottan, de nem is túl sűrű... nála viszont ajánlok egy 3. réteget is a teljesen tökéletes fedéshez.

Beszerezhetőség: AVON tanácsadónőktől illetve az AVON honlapján ITT.


Én nem tudnám megmondani, hogy melyikőjüket szeretem jobban, egyformán elrabolták a szívem. :) Nektek van kedvencetek? 

Megjegyzések

  1. Tényleg jók, csak nekem az ilyen csillogós lakkok a körmömön nem jönnek be. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép a lila, kedvencem a holo finish, de már annyi holos lakkom van, hogy nem valószínű, hogy rohanok ezt megvenni. Ritkán rendelek Avont, de akkor nagy mennyiségben, ha akciós lesz, lehet a lila is belefér a keretbe. Mostanában nagyon jó lakkszínekkel rukkolt elő ez a márka.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.