SIGMA SPA EXPRESS BRUSH CLEANING GLOVE | ECSETTISZTÍTÁS


Nemrég készítettem egy posztot az ecsettisztításról, amit ha nem olvastatok, ITT találtok. A módszerem igazából nem változott, csupán kiegészült egy szuper kis eszközzel, ami nagyon nagy segítségemre van, ugyanis a SIGMA ecsettisztító szilikon kesztyűje sokkal gyorsabbá és alaposabbá teszi az ecsetmosási rituálémat.


Már régóta szerettem volna egy ilyen kesztyűcskét, és most eljött végre az ideje, képzelhetitek: alig vártam, hogy megérkezzen a kis csomagocskám a Make Up Plaza-tól. A külső dobozától megszabadítva ez a látvány fogadott:Nagyon örültem, hogy végre enyém lett, ugyanis számomra nagyon fontos a gyorsaság, hiszen roppant módon lusta szoktam lenni, nehezen szánom rá magam az nagymosásra, ezért általában mindig elodázgattam, hogy majd, maaaajd, maaaaajd kimosom őket, pedig nagyon fontos, hogy rendszeresen tisztítsuk az ecseteinket. Főleg az alapozó ecsetek szoktak nehézkesen és lassan menni, ha mostatok már tömött alapozóecsetet, tudjátok jól, hogy nem egyszerű csak simán kézzel kimosni belőle az anyagot.


Ez a szuper, formatervezett eszköz hihetetlen módon megkönnyíti a dolgom, ugyanis a strukturált felületével roppant gyorsan és könnyedén eltávolítja a festéket az ecseteim fejéből.

Az ecsettisztító kesztyű felső része könnyedén kifordítható, az kesztyűnek van egy arcecsettisztító oldala és egy szemecsettisztító oldala is, így minden ecsetünket, mérettől függetlenül szuper alaposan kitisztíthatjuk.Persze rögtön ki kellett próbálnom, és készítettem egy rövid videót is, hogy lássátok használat közben is. :)Ára: 8.350,- Ft
Beszerezhetőség: Make Up Plaza
(A MUP oldalán a terméknél, a Videó fül alatt találjátok a hivatalos videót, amiben bemutatják a használatát a kesztyűnek.)

Számomra abszolút SZERELEM lett, imádom!  :)
Hogy' tetszik Nektek? :)

Megjegyzések

 1. Nekem a kétujjas, nagyobbik változat van meg, és áldom a napot, amikor megrendeltem. Sokkal könnyebb így az ecsettisztítás, mint akár simán kézzel, akár az ezt megelőző sütőkesztyűvel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megértelek, számomra is sokkal-sokkal könnyebb lett ezzel a kis cukisággal az ecsetmosás. :)

   Törlés
 2. Szia Viki, megkérdezhetem, hogy mi az a szappan szerű massza, amivel mosod az ecseteket :)? Köszi ;)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.