REALASH | SZÉRUM A CSODÁS SZEMPILLÁKÉRT


Szerintem, szinte kivétel nélkül, minden nőtársam egyetért velem abban, hogy csodás látvány, amikor a csillogó szemeket, gyönyörű pillasor koronázza meg.
...és ki ne szeretne hatalmas, ívelt, dús szempillákat rebegtetni a világra? Én nagyon szeretnék, úgyhogy nagy örömmel kezdtem bele a megújult design-nal rendelkező REALASH szérum tesztelésébe.


Ahogy a képen is látjátok, szép hófehér dobozban lapul maga a termék, némi türkizzel kiegészítve. Maga a tubus is ugyanilyen színben pompázik, rajtuk pedig fekete betűkkel olvasható a termék neve.

Mit kell tudni a REALASH-ról?

"A REALASH missziója, hogy megerősítse, dúsítsa, és hosszabbá tegye a szempilláidat. A szempillanövelő nagyon rövid időn belül regenerálja a szempilláidat. Formuláját bőrgyógyászatilag és kozmetikailag is szakértők tesztelték. A felhasználói erősen ajánlják.
A Realash plusz tartást és hosszt ad a szempilláidnak és javítja a teljes megjelenésed. Segít megvédeni őket a merevségtől és a letöréstől, így csodásan fognak kinézni!"


"A teljes biztonság eléréséhez a formulát természetes lennel és körömvirág kivonattal gazdagították. Ráadásul a zsurló kivonat megtisztítja a bőröd, frissen és matton tartja. A palkaszár kivonat gyulladás-csökkentő. Mindezek az anyagok törődnek a puha és érzékeny szem környéki bőrrel."


Hogy működik?


"A szempilla növekedési fázis körül-belül 30 napig tart. Ez túl rövid idő a szempilláknak, hogy vastagok és hosszúak legyenek. A REALASH formulája megelőzi, hogy kiessenek."
Esténként
, miután eltávolítottam a sminket és a szennyeződéseket az arcomról, szememről, és megszáradt a bőröm, szépen fogom a kis tubusom, és egy egyszerű mozdulattal felviszem a precíz kis ecsetével a szérumot, a felső szempilláim tövébe. Azaz, csupán napi egyszer elég használni a kívánt hatáshoz.

Mennyi ideig lesz elég egy adag?

Jogosan felmerülhet a kérdés, hogy vajon mennyi ideig elég egy ilyen kis 3 ml-es tubussal. Meglepő módon kimondottan sokáig, képzeljétek: 4-5 hónapos kezelésre is elegendő!

Fontos információ, hogy a termék bőrgyógyászatilag és kozmetikailag tesztelt.
Ha olvasgatnátok még egy kicsit a termékről, vagy akár meg is rendelnétek, a honlapjukon megtehetitek. Sok érdekességet, képeket, beszámolókat is találtok itt: REALASH HONLAP

Remélem kíváncsiak vagytok, hogy mire képes a termék! Természetesen előtte-utána fotók és beszámoló is lesz! Én már nagyon várom a hosszú, dús, és ívelt eredményt! :)

Megjegyzések