UMA COSMETICS SZEMHÉJPÚDEREK


Nemrég lehetőségem nyílt, hogy egy számomra még ismeretlen márkát teszteljek, méghozzá az UMA Cosmetics-től a mono szemhéjpúdereit. Örömmel mondtam igent, ugyanis én nagyon szeretek új dolgokat kipróbálni, megismerni, és Nektek bemutatni.Magyarországon a Make Up Plaza kínálatában találhatjuk meg a német márka termékeit. Nyugodtan fogalmazok többesszámban, ugyanis valóban széleskörű termékkínálattal rendelkeznek: műszempillák, ecsetek, alapozók, CC és DD krémek, szemhéjtusok, spirálok, rúzsok...csak, hogy néhány dolgot említsek. IDE kattintva megkukkanthatjátok Ti is, hogy mennyi minden kapható tőlük.Én a mono szemhéjpúderek közül próbálhattam ki 10 árnyalatot, ami többféle színben, textúrában elérhető, rendkívül kedvező áron, 590 Ft-ért. 3 grammnyi festéket tartalmaz egy mono, ami szerintem bőségesen elég.

Nézzük kicsit közelebbről is a színeket:

19 northpark (szatén)


25 the beauty at least (szatén)

29 the purple show (szatén)


30 grey linings (matt)31 welcome las vegas (matt)


32 mint fever (matt)


33 cast away (matt)


34 finding orange (matt)


38 the queen's speech (csillámos)


41 red mountain (csillámos)


Természetesen színmintákkal is készültem, az ujjammal húztam őket.


Felső sor balról-jobbra: 19 northpark (szatén), 25 the beauty at least (szatén), 29 the purple show (szatén), 30 grey linings (matt), 31 welcome las vegas (matt)
Alsó sor balról-jobbra: 32 mint fever (matt), 33 cast away (matt), 34 finding orange (matt), 38 the queen's speech (csillámos), 41 red mountain (csillámos)

Számomra abszolút nyertesek lettek a szatén finisűek, könnyedén felvihető, nem porzik, remek pigmentációval rendelkeznek. Közülük kedvencem a 25-ös bordós-barnás, igazi ősz-színű, the beauty at least és a 29-es, szilvaszínű, the purple show.  Abszolút LOVE!
A mattok is jó minőségűek, bár egy-kettő közülük picit porzik, de nem vészesen. Az alsó sor narancsánál érezhető volt, hogy nehezebben bújik elő az a csodaszép szín, mint, ami a tégelyben látható, de ez könnyedén kiküszöbölhető, ha építgetjük kicsit a színt, ami abszolút megéri, mert gyönyörű.
A csillámos árnyalatok csak úgy ragyognak, közülük az utolsó, 41-es red mountain nevű rózsás árnyalat lett a kedvencem.
Alap használatát mindenképpen javaslom alájuk, de számomra ez minden sminkemnél evidens lépés, hogy arra teszem a szemhéjfestéket. Egyébként, ha már szóba jött, kapható szemhéjalapozó is az UMA kínálatában. :)

Engem abszolút meggyőztek, szerintem kimondottan jó minőséget képviselnek, kedvező áron, mindenki megtalálhatja a saját kedvenceit - akár finis szerint is (matt, szatén, csillámos) - a nagy színválasztékból. ITT megnézhetitek a teljes kínálatot.

...és most jöjjön egy jó hír! Hamarosan valaki megnyerheti az összes, itt bemutatott UMA szemhéjpúdert, természetesen nem ezeket, amiket én már kipróbáltam, hanem vadonatújakat. Igyekszem még a héten elindítani a játékot, szóval figyeljétek az oldalt! :)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.