PLAYBOY - PLAY IT WILD


A Playboy legújabb illatkreációi megérkeztek hozzánk is: Play It Wild. Már a neve is izgin hangzik, amint meghallottam, azonnal egy vadító cicus képe jelent meg előttem.

 Még Sziszi is felkapta rájuk a fejét! ;)

Nem tévedtem, ugyanis a női tag üvege most nem áttetsző üveg, hanem vad, cicamica dizájnnal büszkélkedhet, az illat férfi párja pedig az igazán pasis, terepmintás külcsínt kapta. A formák maradtak ugyanolyanok, mint eddig: A női finoman kerek, alja felé szűkített üvegű, tetején a nyuszifejes, masnis kupakkal, a férfi verzió külalakja pedig ezúttal is a laposüvegre hajaz.


A női illat játékos, ugyanakkor finoman csábító is, az édesebb, nőies illatok szerelemesei (én-én-én!) odáig lesznek érte. Nem kell megijedni, nem töményen édes illat, inkább lágyan, kellemesen virágos-gyümölcsös az eszenciája, amit feldob egy csipetnyi fűszeresség is.

Fejillat: bergamott, körte, narancsvirágolaj
Szívillat: narancsvirág, keserűnarancs & kóla akkord, rebarbara
Alapillat: ámbra, vanília, ibolya
Illatot tervezte: Alliénor Massenet, IFF
Reklámügynökség: Leo Burnett

Ár:
Play It Wild EdT 30 ml: 3699,- HUF

A férfi illatkreációról már első szaglászásra a következő szavak jutottak eszembe: vonzó, erőteljes, magabiztos - egy igazán megnyerő férfi illata.


Fejillat: citrom, grapefruit, szerecsendiófa
Szívillat: fahéj, fekete áfonya & csokoládé akkordja, ananász
Alapillat: tonkabab, bőr, ámbra
Illatot tervezte: Juliette Karagueuzoglou, IFF        

Ár:
Play It Wild EdT 100 ml: 3699,- HUF

A parfümök mellett a tusfürdőket is érdemes megemlíteni, ugyanis remek kiegészítői az illatoknak. A női illat kicsit talán édeskésebb, mint a parfüm, egészen meghatározó benne a tubus elején is kiemelt karamell, ezáltal számomra egy tökéletes őszi-téli tusfürdő. Én ilyentájt sokkal inkább igénylem ezeket a melegebb, édesebb illatokat, mint a nyári hónapokban preferált frissítő aromákat. Egyetlen problémám van csak vele, ahányszor megérzem az illatát, úgy, de úgy ennék egy kis vattacukrot. :)

Árak:
Női Play It Wild Shower Gel 250 ml: 899,- HUF
Férfi Play It Wild Shower Gel 250 ml: 899,- HUF  


A termékeket a Coty Hungary Kft. biztosította tesztelésre, de ez nem befolyásolta a véleményemet.

Megjegyzések