NEW YORK FASHION WEEK - 2015. SZEPTEMBER


Az utóbbi napokban a divatimádók figyelme egyértelműen New York városára összpontosított, ugyanis most zajlott a Mercedes-Benz Fashion Week.
Immár hagyományosan, az eseményen hivatalos sminkes a Maybelline New York, az ő jóvoltukból pedig mi is kaptunk egy kis ízelítőt erről a divatos forgatagról, ugyanis szuper anyagokat kaptam - izgalmas beszámolók, csodás fotók -, amit úgy gondoltam, mindenképpen megosztok Veletek is!


"Maybelline által támogatott bemutatók:
•Derek Lam
•Baja East
•Sandy Liang
•Wes Gordon
•Chromat
•Cusine et Ochs
•Jason Wu
•Custo Barcelona
•Marissa Webb
•Naeem Khan
•DKNY
•Harbison
•Gypsy Sport
•Brock
•Jonatan Simkhai
•Public School

Az elmúlt pár napban a nagyszerű divatbemutatókon tekinthettük meg a legújabb, 2016-os tavasz/nyári kollekciókat, melyeket Maybelline sminkmesterei által megálmodott egyedi és látványos sminktrendek tettek még különlegesebbé.
A Wes Gordon és a Chromat show-n a Maybelline New York vendég sminkmestere, Dominique Samuel, a  Cushnie et Ochs bemutatón GATO, a Jason Wu show-n pedig a Maybelline New York nemzetközi sminkmestere, Yadim volt a vezető sminkmester.

Jason Wu
A 2016-os Jason Wu tavasz/nyári sminktrend az üde fiatalos, friss természetes sminket ötvözi a merész és modern vörös ajkakkal. Yadim ezt az árnyalatot „Wu Vörös”-nek nevezi, mivel egyedülálló módon alkotta meg a Maybelline rúzsok korábbi árnyalataiból.


Chromat
A Chromat show-ra Dominque-ot a “jövő erős női” ihlették- sportosak, aktívak, dinamikusak. A bőrük az intenzív edzésnek köszönhetően harmatos, ragyogó, ezáltal hangsúlyozva az atlétikusság és a finom nőiesség tökéletes kombinációját.


Wes Gordon
A Wes Gordon divatbemutatón az üde, friss megjelenés dominált, melyet Dominque hangsúlyos szemöldökkel és lágy kontúrokkal kombinált.


Folytatódik a New York Fashion Week, ahol újabb fantasztikus divatbemutatókon csodálhattuk meg a világ legjobb divattervezőinek és sminkmestereinek munkáját.
Marissa Webb
A tavaszi/nyári kollekció jellemzői a monokróm, tetőtől talpig érő minták és a légies szabás, valamint a romantikus, fényes csipke ruhák, rojtos fülbevalókkal és tűsarkú szandálokkal.

A Marissa Webb show-ra a Maybelline New York nemzetközi sminkmestere Yadim különleges sminktrendben egyesítette a márka összes jól ismert vonását: élénk színek, katonai vonások, valamint a férfias és nőies energiák tökéletes harmóniája. A tervező maszkulin és feminin motívumait az 1950-es évek metálosan füstös szemsminkjével kombinálta.


Public School
A tervezők Dao-Yi Chow és  Maxwell Osborne által megálmodott tavaszi/nyári kollekció hosszú, sportosan minimalista ruhái könnyedén meglibbennek séta közben vagy a tavaszi szellőben. A modellek ezekben a különleges darabokban, melyekben számos anyagot kombináltak, mint a selyem, a pamut vagy a nylon, úgy vonultak végig a kifutón, mint a lazaság titkát őrző szerzetesek.

A Public School show-ra Grace grafikai és építészeti formákból merített ihletett a sminktrendhez, melyben a fekete és a fehér színek valamint a kollekcióban is megjelenő letisztult minták dominálnak. „ A fehér szín megjelenése pislogáskor teszi igazán gyönyörűvé a sminket”- mesélte Grace. A gyönyörű bőrrel és az egészséges, ápolt szemöldökkel, az igazi Public School lány készen áll, hogy meghódítsa a világot.


Végéhez közeledik a New York Fashion Weeks, de a tervezőknek nincs megállás, lélegzetelállító kollekciókkal kápráztatnak el minket nap mint nap, a Maybelline sminkmesterei pedig legújabb sminktrendjeikkel nyűgöznek le minket.

Jonathan Simkhai
“Szerintem a nők akkor jönnek el hozzám, amikor elegánsak szeretnének lenni, de ugyanakkor erősnek akarják érezni magukat”- nyilatkozta Jonathan Simkhai a divatbemutató előtt. Az új kollekció elválaszthatatlan a romantikától: csipkék, hímzések, melyeket a trópusi városlakók mindennapjai ihlette testhez simuló koktélruhákkal ötvözött."


A kollekciót a Maybelline nemzetközi sminkmestere, Yadim visszafogott, szinte láthatatlan sminktrendje tette tökéletessé.


Derek Lam
A Divathét egyik leglenyűgözőbb kollekciójában a tervező egyedi és nélkülözhetetlen darabokat alkotott meg, melyek mindenkit elkápráztattak.

A show-hoz pedig Tom Pecheux, a Maybelline New York  sminkmestere egy hasonlóan különleges, természetes sminktrendet álmodott meg, melyet egy szokatlan színnel bolondított meg.


Sandy Liang
A Sandy Liang bemutatón a modern laza lányoké volt a főszerep, akik belevalók, farmerben gördeszkáznak és hajukat könnyedén egyszerű kontyba kötik.

“Az ilyen lányok megjelenése mindig üde és ragyogó, természetes szépségük magával ragadó”- mesélte Dominique, aki egy friss, ragyogó, természetes sminktrendet álmodott meg a kollekcióhoz.


Véget ért a New York Fashion Week, de az utolsó napon sem unatkozhattunk. A Maybelline New York sminkmesterei olyan nagyszerű tervezők divatbemutatóján mutatták be legújabb sminktrendjeiket, mint DKNY vagy Naeem Kahn.

DKNY
A kollekciót New York színei ihlették - fekete, fehér és cementszürke, melyet legtöbbször sötétkékkel kombinált a tervező.

A DKNY kollekcióhoz készült sminktrend megalkotásában Yadimot, a Maybelline nemzetközi sminkmesterét, a ’90-es évek modelljei, a Peter Lindbergh fényképek és az egyedi DKNY érzékenység ihlette, melyet egy modern csavarral fűszerezett meg.


Naeem Kahn
A Naeem Kahn show kvintesszenciája a szépség és a nőiesség – tündérmesékbe illő ruhák, melyeket a mediterrán országok élénk színével varázsolt még különlegesebbé a tervező.

A kollekcióhoz GATO természetes sminktrendet készített: hamvas arc, nyitott tekintet, természetes szemöldök és bogyósgyümölcs színű ajkak."


Photo and text: Maybelline Hungary | Fotó és szöveg: Maybelline Hungary

Megjegyzések