PRO FIBER: A HAJÁPOLÁS ÚJ DIMENZIÓJA


A L’Oréal Professionnel új innovációja, a PRO-FIBER, az első hajszerkezet újjáépítő kezelés, újra-aktiválódó hatással.
A szalonszolgáltatás és az otthoni használatra kifejlesztett termékeknek hála a hosszan tartó, gyönyörű és fényes haj nem álom többé. :)

"A sérült haj évekig tartó intenzív kutatása után, a L’Oréal Research laboratóriumai kifejlesztették a napjainkban létező legfejlettebb technológiát: az APTYL 100 molekula komplex-et. Az első technológia, amely hosszan tartóan képes bezárni a molekulákat a hajszál belsejébe; egy hosszan tartó hatékonyság, amely tovább tart mint eddig bármikor most elérhető a L’Oréal-nál.

Az APTYL 100 molekulakomplex egyszerre képes a haj külső és belső szerkezetének
helyreállítására, két hatóanyag egyedi kombinációjának köszönhetően:

Amino-szilán - Belső hatás: A kortex állomány újjáépül, a hajrostok megerősödnek.
Kationos Polimer - Külső hatás: Védőréteggel vonja be a haj felszínét: puhaság és rugalmasság."Elsőként a fodrász megállapítja a hajsérülés mértéket, és ennek megfelelően ajánlja a szalonkezelést, illetve az otthoni kúrát, 3 különböző termékcsaládból kiválasztja a nekünk legmegfelelőbbet.

A L’Oréal Professionnel 3 szintet különböztet meg a haj sérülése kapcsán:

Rectify - 1. szint: csak a kutikula sérült ("Természetes hajra, amely sok hőhatásnak vagy mechanikai hatásnak van kitéve, mint például erős fésülés vagy tone-on-tone festés. A sérült kutikula jelei: a haj kevésbé puha tapintású, matt hatású és elvékonyodottak a hajvégek.")

Restore - 2. szint: a kutikula és a kortex is sérült ("Festett hajra, gyakori hajformázó eszközök vagy hajegyenesítő használatakor.")

Reconstruct - 3. szint: a kutikula és a kortex nagy mértékben sérült ("A haj sokszoros és durva hatásoknak van kitéve.")

Nézzétek meg a szolgáltatást bemutató videót is, nagyon érdekes:


A szalonszolgáltatás után megvásárolhatjuk az otthoni használatra kifejlesztett ápoló csomagunkat. Az én hajamra egyébként a Rectify-t, azaz az 1. szintű hajkárosodásra való termékeket javasolták.
Nekem természetes színű, nem festett hajam van, de a hosszából adódóan a hajvégek könnyen kiszáradásra hajlamosak, illetve a hosszadalmasabb hajszárítás is okoz fénytelenséget.


1.SZINTŰ HAJKÁROSODÁSRA - A HAJFELSZÍNÉN ÚJJÁÉPÍTÉSE - HOSSZAN TARTÓ HATÁS"Természetes hajra, amely sok hőhatásnak vagy mechanikai hatásnak van kitéve, mint például erős fésülés vagy tone-on-tone festés. A sérült kutikula jelei: a haj kevésbé puha tapintású, matt hatású és elvékonyodottak a hajvégek.
Jellegzetes illatjegyek: A RECTIFY termékek használatakor azonnal felszabadul a finom méz illata, keveredve a kifinomult frangipán virágéval, melyet körülveszi a ragyogó citrusfélék aromája kialakítva így a vanília és kókusz harmonikus keverékét."


Hajfelszín újjáépítő sampon: "a haj kifésülhetőségét és könnyen kezelhetőségét segítő, enyhén rózsaszín gél, mely gazdag habot képezve tisztít és szempillantás alatt kiöblíthető. A hajszál felszíne újjáépül, puha tapintásúvá válik."Tényleg nagyon jól felhabzik, egyszerű a felvitele, és eldolgozása, az illata pedig, isteni.


Hajfelszín újjáépítő pakolás: "a halványrózsaszín krém a bőrápolásból inspirálódva született meg kiemelkedő textúrájával, amely szinte bele olvad a hajszálakba, a haj megkönnyebbül, puha, fényes és rugalmas lesz."
Kb 5 percig szoktam fennhagyni, hogy kifejthesse a hatását, azután leöblítem.


Hajfelszín újjáépítő szérum-gél: "a hajvégek azonnal puhábbak az opál fényű szérum-gélnek köszönhetően."
Először aggódtam, mikor kinyomtam a kezembe, ugyanis nem az a tipikus ki nem öblítendő hajápoló emiatt a gél-állag miatt, attól tartottam nem szívódik be rendesen, de szerencsére kár volt izgulni, hipp-hopp beszippantotta a hajam, és csodás puhaság maradt csak utána. :)


Ezen kívül a termékcsaládba tartozik még a Rectify balzsam is, de azt egyelőre még nem volt szerencsém kipróbálni.

Hajfelszín újjáépítő balzsam: "az elgyengült hajszál rugalmassá és puha tapintásúvá válik már az első használat után a sűrű, halvány rózsaszín krémes állagnak köszönhetően."

Véleményem a termékekről: Összehasonlíthatatlan a hajam mostani állapota, és az azelőtti mielőtt elkezdtem használni őket. Előtte erőtlennek, sprőd tapintásúnak és fénytelennek éreztem-láttam, most viszont végre újra csillog, finom puha és selymes lett a hajam. :) Nem mellékes szempont, hogy olyan isteni finom illata van ezeknek az ápolóknak, hogy minden hajmosás egy luxusélménnyel ér fel.Ha felkeltette a figyelmeteket ez a hajkezelés, itt találjátok a szalonkeresőt: http://www.salon-expert.hu/

Megjegyzések