NYÁRIAS KÖRMÖK ASTOR QUICK & SHINE LAKKOKKAL


Csodaszép, nőies árnylatokkal gazdagodott a lakkgyűjteményem, és szinte kiabáltak egy vidám, csajos nyári manikűrért. Nem álltam ellen nekik... :)


A lakkok fantázianevei is imádnivalóak, engem néha már ezzel meg lehet venni kilóra, az Astornak ez most sikerült is. :)

105 Here Comes the Bride, 204 Life in Pink, 205 Blooming Cherry Tree


A középső árnylatot mondjuk én inkább lilás, bogyószínhez közelibbnek érzem, mint a pinkhez, de ennek ellenére imádnivaló szín. Sőt ez az, amit szerintem ősszel fogok nagyon szeretni, ugyanis nekem ezek a tónusok, egy az egyben az őszt juttatják eszembe. Imádom a napsütéses, kellemes kardigános, vagy blézeres őszt, amikor sétálhatunk az ezernyi színű természetben, nos ez a lakk ezt az érzést juttatja eszembe. Az elkészített manikűrben most csak díszítőszerepet tölt be, de hamarosan eljön az ő ideje is, amikor főszerepben tündökölhet. :)


Roppant egyszerű, de ennek ellenére vidám manikűrt sikerült velük alkotni, csak egy pontozóra volt szükség hozzá, és voilá, kész is a csajos színű, nyári manikűr. :)
Remélem tetszik Nektek is, és kipróbáljátok!

Megjegyzések

 1. Szépek ezek a színek, nálam ezek az árnyalatok alapszínek! Tetszik a mani is. Vettem egy türkiz lakkot nemrégen ettől a mrkától, meg is lepődtem, hogy milyen kicsik ezek az üvegek és milyen könnyen felborulnak, vigyáznom is kellett. Az ecset is kicsi, de jól használható.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, örülök, hogy tetszik! Imádom a türkizt, a másik kedvenc nyári színem! :)
   Nekem sem volt gondom az ecsetével, jól használható, könnyű vele lakkozni szerencsére. :)

   Törlés
 2. Tényleg mesések ezek a színek. :) A manikűr is szép lett. ^^

  VálaszTörlés
 3. De szépek és a mani is az! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.