AVON BLOGGERTALÁLKOZÓ - 2015. JÚLIUS 30.


Tegnap egy szuper élményben volt részem több bloggerrel együtt, ugyanis az Avon magyarországi csapata jóvoltából részt vehettünk egy izgalmas eseményen. Nagyon titokzatos volt már meghívó is, amiből annyit ugyan megtudhattunk, hogy a vintage stílus jegyében fog zajlani a találkozó, de minden más meglepetés volt számunkra.
A helyszín Csepelen volt, gyárterületen, s mint, ahogy később kiderült a nem túl vonzó külső jegyekkel megáldott környék egy igazi vintage "ékszerdobozkát" rejt, ugyanis a Rooms - your photo place egy fantasztikus fotózási területet alakított ki az egyik épületben.
A fotókkal, amiket készítettem, remélem sikerül Nektek is átadni kicsit a hely hangulatából. Készüljetek, sok kép következik, de még így is fotózhattam volna bőven...

Maga az esemény apropója egyébként az volt, hogy bepillantást nyerhessünk az Avon nyárvégi, ősz eleji újdonságaiba: sok-sok isteni illatot próbálhattunk ki, köztük a Femme családhoz is újonnan érkező Icon parfümöt, illetve a Today Tomorrow Always Daydream-et is.
A Scent Essence sorozat is bővül: Blushing Raspberry, Wild Bergamot, és Blooming Lotus nevű illatkompozícióval.


Avon Aqua, Rare Pearls, Rare Gold...


Természetesen a finom falatokról, és üdítő frissítőkről is gondoskodtak a szervezők.
Ezt a képet muszáj volt megcsinálnunk, hiszen nem csak szép (és persze nagyon finom!) volt ez a muffin, de ugye, milyen szuperül ment a felsőmhöz is? :) :) :)


Érkeznek körmös különlegességek is: Magic Effects csipkehatású lakkok.


Ajakra való újdonságok pl: Luxe színezett ajakápolók, 3D hatású rúzsok és szájfények, Glow Indian Summer szájfények...Haj- és bőrápoló újdonságokkal is készül az Avon, hamarosan bővebben is írok róluk a blogon.


Sőt képzeljétek még profi fotósok is voltak a helyszínen, és vintage hatású fotót is készíttethettünk magunkról, amit a helyszínen kinyomtattak nekünk, és haza is hozhattuk magunkkal. /Itt jöttem rá, hogy ezért volt a meghívón feltüntetve, hogy a (nem kötelező) dresscode, vintage stílus. Én egy rózsamintás, peplum felsőmre "fogtam rá", hogy kicsit vintage hatású, és igyekeztem a kiegészítőimet is eszerint összeválogatni. :)/
Hamarosan beszerzek egy romantikus stílusú képkeretet az én fotómnak, szuper emlék lesz a polcunkon. :)

Ezt a képet pedig már csak a blog neve miatt is muszáj volt megcsináltatnom (Férj fotózta). :) Ez a fésülködő asztal...komolyan mondom, egy álom, annyira gyönyörű!


Köszönöm ezt a fantasztikus napot, élményt az Avon magyar szupercsapatának, hogy részese lehettem!
S végül, de nem utolsósorban: ezer hála az az egész napos türelemért, videózásért, és a helyszínre szállításomért a Férjecskémnek! <3 :)

Hopp-hopp..."videózásért"? Bizony ám, készült Nektek egy rövid kis vlog-videó, fogadjátok sok szeretettel:


Megjegyzések

  1. Nagyon jo lett a video! Es szuper volt megint talalkozni!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Fruzsi! :) Én is nagyon örültem, hogy találkoztunk! :*

      Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.