NYX MATTE BRONZER & ILLUMINATOR


Ma a NYX márka újdonságaiból hoztam Nektek két gyöngyszemet, lássuk milyen véleményem alakult ki róluk.


A matt bronzosítóból a 02-es Deep árnyalatot, az illuminátorból pedig a 04-es Ritualistic árnylatot próbáltam ki.

9,5 g terméket kapunk mindkettőből, ami bőséges véleményem szerint. Fekete dobozban kapjuk kézhez őket, amit pluszban egy kis matrica is véd a felnyílástól.


A csomagolása az "egyszerű, de nagyszerű" alapján készülhetett, ugyanis kimondottan letisztult és elegáns, a fekete, erős műanyagból készült kompakt. A fedélen a márkanév mellett, a termék neve olvasható csupán.


Kompakt púderekhez tudom leginkább hasonlítani, ugyanis belül egy szép, nagy tükör is helyet kapott. (A képen még láthatjátok a tükrön a védőfóliát is.)


A matt bronzosító (Deep) egyelőre még kicsit sötét nekem, viszont mostanság sokat leszek kinn a szabadban, napozok is, s mivel elég gyorsan barnulok, hamarosan szuper lesz. Így is kipróbáltam természetesen, de csak nagyon-nagyon finoman tudtam használni. Tényleg teljesen matt, abszolút semmi, de semmi csillám nincs benne, szép, és természetes, napcsókolta hatást lehet vele elérni.
A márkától már megszokott remek minőséget hozza, nem porzik, könnyedén felvehető ecsetre, és felvihető a bőrre.
Ár: 3.990,- HUF
5 árnyalatban elérhető - ITT

A préselt illuminátor (Ritualistic) egy hűvös, aranyló tónusú, gyöngyház színű highlighter, amivel fantasztikus üde, finom fénnyel ragyogó orcákat érhetünk el. Könnyed, mikrofinomságú csillámokat tartalmazó, szinte krémes állagú termék.
Ár: 3.990,- HUF
3 árnyalatban elérhető - ITT.


Hosszú órákon át tartós maradt rajtam, szóval ezt a részt is tökéletesen kiállta mindkét termék.

Természetesen állandó arcdörzsölgetés mellett nyilván jobban kopnak, mint, ahogy más is, de tessék erőt venni magunkon, és nem tapizni feleslegesen az arcunkat, az amúgy sem tesz jót, csak felviszitek vele a piszkot, és zsírosabb is lesz az arcbőr tőle, azt meg senki sem szereti, ugye? :)

Hamarosan megmutatom őket egy nyári sminkben is, hogy lássátok, hogy mutat élesben, arcon. :)

A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet.

Megjegyzések