MISS SPORTY ÚJDONSÁGOK - SMINKKEL, KÖRÖMFESTÉSSEL


Nemrég érkezett egy csomagom tesztelésre, amiben a Miss Sporty márka újdonságai lapultak. Hosszú távú tapasztalatom még nincs velük, ezért ez amolyan "első benyomás típusú" bejegyzés lesz.


Miaoww Look szempillaspirál - Miaoww Look szemhéjtus - Eyemillionaire szemceruza

Kezdeném a szempillaspirállal, aminek szerintem irtó cuki csomagolása lett, külcsínre fogékony kis lelkem azonnal izgatott lett tőle. Tegyük hozzá, imádom a macskákat, szóval engem aztán minden macskás cuccal könnyedén levesznek a lábamról, de szerintem ez még annak is teszik, aki nem ilyen nagy macskás, mint én. 

Nagyon érdekes, izgalmas kefét kapott a spirál, formájának köszönhetően megemeli, szilikonszálai pedig arra hivatottak, hogy szuperül szétválassza a pillákat. Éppen megfelelő mennyiségű festéket vesz fel.


A filces tus (01 Black) csomagolása szintén ultracuki, a cicaszemek, a tappancsok...aww... <3
Nagyon könnyű vele dolgozni, pillanatok alatt kész van a cicás tusvonal. A színe szép fekete, nem kenődött fel a szemhéjamra sem viselés közben, viszont a szemdörzsölést nem túl jól tolerálja. (Én szerencsére nem szoktam dörzsölni a szemem, mert hála az égnek nem feledkezem meg róla, hogy ki vagyok festve.)


Gyönyörűséges, metál lila árnyalatban (004 Winning Purple) érkezett hozzám a szemceruza, nagyon szeretem ezt a színt, szerintem a lila szinte kivétel nélkül, mindenkinek jól áll. Az állaga közepes, nem túl kemény, de nem is igazán krémes - viszont még pont megfelelően satírozható akár. Az ígérete szerint vízálló, sima vízzel valóban nem tudtam eltávolítani. Nekem ez és a tus lett a kedvencem a csomagból.


Clubbing Color körömlakkok
Érkezett a csomagban még 2 db körömlakk is (205-lila, 050-csillámos rózsaszín), egy lila illetve egy csillámos rózsaszín, amit én leginkább fedőlakként tudok elképzelni, de 2 rétegben egy visszafogottabb, kicsit áttetsző körömfestéshez alkalmas magában is. Az ecsetük szélesebb típus, könnyű velük a lakkozás. 
Tipp: Vékony rétegekkel dolgozzatok, mert én elkövettem azt a hibát, hogy vastagabban festettem, és pár apró buborék megjelent a lakkozásomon egy idő után. :(


Természetesen készítettem egy sminket illetve egy körömfestést is. A sminkben evidens módon a cicás szemekre törekedtem: alul eldolgoztam a lila ceruzát egy kevéske kis feketével, a vízvonalam élénkítettem fekete szeceruzával, felül pedig a tussal húztam egy szép méretes tusvonalat. :)

Ui: A szempilláim nagyon gonoszak voltak, mert reggelre olyan szinten elfeküdtem őket, hogy "öröm" volt nézni, így sajna nem lett tökéletes a sminknek ez a része. :/

Ahogy feljebb is írtam opcióként, én a rózsaszín lakkot fedőlakként használtam 2 körmömön, hogy metálos hatást érjek el, ami jól illik a szemfestéshez.


Hogy' tetszenek az újdonságok? Használtok Miss Sporty termékeket?

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.