MAX FACTOR MASTERPIECE GLAMOUR EXTENSIONS 3-IN-1 SZEMPILLASPIRÁL


Ezzel a teszttel már nagyon régóta tartozom, de amilyen lüke vagyok, teljesen elfeledkeztem róla, és ott csücsült a piszkozatok között.
Na, de vágjunk is bele: Vajon mennyire vált be nekem a Max Factor legújabb spirálja?


A spirál csomagolása nekem tetszik, szeretem ezeket a ducibb kiszerelésű tubusokat, az arany-fekete színkombináció pedig igazán mutatósra sikeredett.
A keféje okozott egy kis meglepetést, ugyanis nem egy megszokott forma, keskeny és fésűs, a vége felé kissé kiszélesedő.


Jöjjön a lényegi rész: a hatás, amit elérünk vele. Ez a spirál azok nagy kedvence lesz, akik szeretik az ívelt, mély fekete, különálló hatású, hosszú pillákat, úgy teszi igézővé a tekintet, hogy nem tűnik soknak. A hosszú pillákat annak köszönhetjük, hogy a formula több, mint 30.000 rostszálat tartalmaz, amely szempilla hosszabbító hatással bír, a dúsításért a gömb alakú viaszrészecskék felelnek, a mély fekete színért pedig a benne található szénrostok. Szerintem egyszerűen gyönyörű, amit már egyetlen réteggel elérünk, ezért én csupán ennyit szoktam belőle felvinni. De beszéljenek helyettem a képek.

Spirál előtti, natúr pillák:


Egy réteg Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 szempillaspirállal:


Nagyon szépen kiemeli a tekintetem ez a spirál, és roppant könnyű használni is. Az alsó pillákat is pillanatok alatt ki lehet vele festeni, egyszóval: szuper!

A Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 szempillaspirál elérhető egy, fekete árnyalatban, 2015. áprilisától az állvánnyal rendelkező üzletekben.

Javasolt fogyasztói ára: 4299 Ft


Megjegyzések