HELLO YOUTUBE! | AVAGY AZ 1. VIDEÓM


Akik követnek Facebook-on, azok már biztosan értesültek róla, hogy fordulóponthoz érkeztünk a blog életében, ugyanis újabb platformon vagyok mostantól jelen, ami nem más, mint a Youtube. Egy ideje érlelődött már bennem a gondolat, hogy jó lenne kicsit továbblépni, és valami újban is kipróbálni magam, és végül kikötöttem itt, hogy videózni kellene. Már csupán a bátorság hiányzott, amit pár nap alatt sikerült összekaparni, és gyorsan, még mielőtt meggondolnám magam, felvettem az 1. videóm.
Témának a májusi kedvenceket választottam, és most szinte kizárólag sminktermékek voltak, a kakukktojás az egyetlen parfüm a végén. Legközelebb lesz ám más is, pl hajápolás, test- ill arcápolás...sőt tervezem még nem szépségápoláshoz tartozó kedvencek bemutatását is.
Annyi, de annyi tervem van, csak győzzem erővel. Pl. szeretnék kicsit személyesebb vlog-videókat, TAG-eket, természetesen sminkvideókat, reggeli-esti rutin, terméktesztek, sőt akár befigyelhet egy-egy egyszerűbb hajas videó is, bár abban annyira nem vagyok ügyes, tehát extra hajkölteményekre ne számítsatok - legalábbis egyelőre - tőlem, csak "egyszerű, de nagyszerű" stílusúakra. :) De ahogy a videó végén kértem is, nagyon örülnék, ha írnátok miket látnátok szívesen, hátha nem jut eszembe valami jó kis téma, szóval írjatok, írjatok! :)

Ha pedig még nem láttátok ezt az ominózus 1. videómat, akkor íme, fogadjátok sok szeretettel! :) Ui: Nézd HD-ben! :)

Megjegyzések