KATY PERRY ÚJ ILLATA - SPRING REIGN


Meghallom a nevet: Katy Perry, máris felcsillan a szemem! Imádom az énekesnőt, a hangját, a zenéit, a stílusát, a személyiségét, a kisugárzást... Ezért természetesen, minden, ami a neve alatt megjelenik, engem érdekel. :)

Katy idén tavasszal a finom, nőies oldalát villantja meg az új limitált kiadású illatán keresztül.

SPRING REIGN

Friss, gyümölcsös-virágos, akárcsak egy napsütötte rét. A fejillatban a frézia, ibolya és cassis bimbó bontogatja szirmait. A szívillatban folytatódik a virágos varázslat, a gardénia, és a pünkösdirózsa mellett csipetnyi davana (indiai üröm) is megjelenik. Az alapillat benzoégyanta, cédrus olaj és kasmír jegyei melegséget, és eleganciát adnak az illatnak, így lesz igazán királynői a végeredmény.

Az illat szerintem talán legkülönlegesebb összetevője a davana, avagy indiai üröm, amiről bevallom, én most hallottam először.  A davana afrodiziákumként van számon tartva, a szerelem és hűség növénye, mely megvédi viselőjét minden ártó szándéktól.

Parfümőr: Pierre Negrin, Firmenich

A külcsínről....

A sokszögű, már-már ikonikussá váló üveg most halvány pink színben tündöklik.
A fémes színű kupakot a királyi páncél ihlette, amely szimbolizálja Katy Perry hősiességét és címerét, de emellett a finom rózsás árnyalata utal a parfüm gyengéd nőiességére. 

A reklám kampány...
Katy egy gyönyörű virágos réten, egy antik hatású szófán hever, ruhája királynői, a haja kibontva, lágyan hullik a vállaira, a kezén pedig egy színes pillangó ül. A kép tónusai csupa finom pasztell, ami a bájt és a nőies szépséget sugározza.


Bevezetés: 2015. március

Terméksor:

KP Spring Reign EdP 30ml      jav. fogyasztói ár:  5.499,- Ft   
KP Spring Reign EdP 100ml    jav. fogyasztói ár:  16.099,- Ft   Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.