A L'ORÉAL PARIS CANNES-BAN - 4. RÉSZ


Ismét jelentkezem a Cannes-sorozattal, most viszont az eddigiektől eltérően kizárólag a sminkeknek szentelek egy posztot, ugyanis annyi szépséget láttam, hogy meg kell mutatnom Nektek egyben! :)
(A képek kattintásra megnőnek!)
Andie Macdowell
 
Elsőnként Andie sminkjét kukkantjuk meg közelebbről. Csodaszép nude színek a szemeken, hozzá rózsaszín ajakrúzs, egyszerre bájos és nőies. A csodás loknik tartásáról pedig ismét az én legnagyobb kedvenc hajlakkom, az Elnett  gondoskodott.

Doutzen Kroes

A fekete-fehér ruha remek kiegészítői a színpompás vörös rúzs, a fekete tusvonal és az ívelt, dús pillák. Ez a klasszikus megjelenés tökéletes választásnak bizonyult.
Eva Longoria

Alig vártam már, hogy lássam Evát, ugyanis imádom a színésznőt! <3 A sminket nem komplikálták túl, ruhájához illő holdfény kék árnylatot használtak a szemén, a szempilláit pedig egy igazi szupersztár spirál tette felejthetetlenné. :) Ajkai visszafogott rózsás árnylatban pompáztak.
Palvin Barbara

Hazánk csodaszép büszkesége ismét remekül festett a vörös szőnyegen. A tökéletes alapozás mellett, a művészi szemkihúzásra is érdemes figyelnünk. Barbi hibátlan, mint mindig! :)Doutzen Kroes

Igéző "pin up" szemek, nude ajkak, lágy pirosítás - igazán kifinomult megjelenés a végeredmény.Jane Fonda

Bársonyos ajkak, és csodás mély lila szemfestés. Jane megjelenése, ahogy tőle már megszokhattuk, igazán királynőire sikeredett.


Eva Longoria

Eva ezüstös árnylatokban is pompázott, ami szintén fantasztikusan állt neki. A szemfestés mennyei, nekem annyira tetszik! Fantasztikusan kiemeli a szemeket, úgy, hogy nem kelt "túl sok" benyomást. A look megkoronázásaként ajkaira egy fényes, természetes árnyalatot vittek fel.Hogy' tetszenek Nektek? Kipróbáljátok valamelyik sminket? :)

A többi képet, a Facebook oldalamon, ITT találjátok.

Megjegyzések